Antena Căutare

Vrei un loc de parcare în București? 500 de euro şpagă și femeia de serviciu, din primărie, te ajută: "E o doamnă super! Nu e pretenţioasă!"

500 de euro şpagă pentru un loc de parcare în Bucureşti! Este preţul de la care începe negocierea cu angajaţii primăriilor, dacă vreţi un spaţiu de parcare pe domeniul public. Au demonstrat-o reporterii Observator, care au filmat cu o cameră ascunsă cum funcţionează mafia parcărilor.

500 de euro şpagă pentru un loc de parcare în Bucureşti! Este preţul de la care începe negocierea cu angajaţii primăriilor, dacă vreţi un spaţiu de parcare pe domeniul public.

Au demonstrat-o reporterii Observator, care au filmat cu o cameră ascunsă cum funcţionează mafia parcărilor. Imaginile revoltătoare au ajuns şi la autorităţi, care spun că îi vor da afară pe toţi cei care au acceptat mita.

Pentru a obţine un loc de parcare în Sectorul 1, trebuie să treci mai întâi pe la portarul instituţiei. E primul care ne îndrumă în circuitul mitei. Imaginile au ajuns şi la şefii Administraţiei Domeniului Public Sector 1.

COD PORTOCALIU de VISCOL! Meteorologii avertizează că se poate produce o avalanşă, la munte. Zăpada depăşeşte deja doi m... O mamă a murit după ce a fost plimbată între două spitale. Fiul a găsit-o plângând, pe patul de spital din Craiova: &quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x