Antena Căutare

Vremea face ravagii în țară! Vântul suflă cu peste 130 de kilometri pe oră şi a ninge necontenit. Ce ne așteaptă în continuare

Pe Valea Prahovei, în oraşe, maşinile au rămas blocate în nămeţi. În Sinaia, mai multe şcoli au fost închise. În Buşteni, chiar şi pe trotuare, zăpada depăşea pe alocuri jumătate de metru. În Azuga, s-au făcut poteci prin nămeţi cu un utilaj de bătut pârtiile.

Pe Valea Prahovei, în oraşe, maşinile au rămas blocate în nămeţi. În Sinaia, mai multe şcoli au fost închise.

În Buşteni, chiar şi pe trotuare, zăpada depăşea pe alocuri jumătate de metru. În Azuga, s-au făcut poteci prin nămeţi cu un utilaj de bătut pârtiile.

În Buşteni, şoferii au fost puşi în faţa unei misiuni imposibile. Să străbată staţiunea prin nămeţi. Una după alta, maşinile au rămas împotmolite. Nici pe trotuare nu a fost mai bine. Pe alocuri, zăpada viscolită depăşea jumătate de metru.

În Buşteni, dar şi în Sinaia mai multe şcoli au fost astăzi închise.

La prima oră, doar copiii şi dascălii din apropierea unităţilor reuşiseră să ajungă la şcoli. Însă autorităţile au decis imediat suspedarea cursurilor.

Vremea severă nu a ocolit nici traficul feroviar. Timp de câteva ore, între staţiile de cale ferată Buşteni şi Braşov nu a circulat nicio garnitură. CFR anunţă că şi acum se circulă în condiţii de iarnă.

Prăpăd în România! Patru drumuri naţionale sunt în continuare închise din cauza viscolului. Ce ne așteaptă în weekend, î... Caz scandalos! Mai mulți elevi, amenințați cu cuțitul de un părinte. Un copil a fost rănit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x