Antena Căutare

Vremea face ravagii. Sute de localități fără energie electrică din cauza vremii

Vremea face ravagii. Din cauza vremii, sute de localitati s-au aflat sau se afla in bezna. Potrivit unui raport al IGSU, aproape 150.000 de consumatori din 17 judete erau afectati duminica. Inca se lucreaza la restabilirea alimentarii cu energie electrica.

Vremea face ravagii. Din cauza vremii, sute de localități s-au aflat sau se află în beznă. Potrivit unui raport al IGSU, aproape 150.000 de consumatori din 17 judeţe erau afectaţi duminică. Încă se lucrează la restabilirea alimentării cu energie electrică.

Averizare meteo. ANM a emis 8 Coduri GALBENE de vreme rea. Care sunt zonele cele mai afectate

IGSU a declarat: „Din punct de vedere al alimentării cu energie electrică, duminică, ora 16,00, se înregistrau avarii în 348 localităţi din 17 judeţe (Alba, Arad, Brăila, Buzău, Bihor, Cluj, Caraş-Severin, Dâmboviţa, Gorj, Hunedoara, Mehedinţi, Maramureş, Satu Mare, Sălaj, Timiş, Vaslui şi Vrancea), fiind afectaţi 149.688 consumatori. Se intervine pentru remediere cu 211 echipe de intervenţie”

"Intervenţiile echipelor SDEE Muntenia Nord vor continua până la alimentarea integrală a tuturor zonelor afectate. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi asigurăm toţi utilizatorii reţelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiţii normale, conform schemei de funcţionare", au precizat reprezentanţii distribuitorului

Potrivit adevărul.ro, un număr de 21 de localităţi din zona Muntenia Nord nu aveau energie electrică duminică dimineaţa, la ora 10:00, ca urmare a ninsorii şi viscolului din zonă, potrivit unui comunicat al Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice (SDEE) Muntenia Nord. Cel mai afectat a fost judeţul Buzău, unde erau nealimentate cu energie electrică 10 localităţi, printre care Ziduri, Ghergheasa, Vadul Râmnicului, Boldu, Gălbinaşi şi Merei. Distribuitorul de energie are 12 echipe pe teren, care acţionează pentru remedierea defecţiunilor apărute. În judeţul Dâmboviţa, erau nealimentate cu energie electrică două localităţi, la fel şi în judeţul Vrancea. În Brăila, şase localităţi nu aveau curent, iar în judeţul Prahova, o localitate era în aceeaşi situaţie.

Cum va fi vremea de Revelion, Bobotează și Sf Ion. Prognoza meteo 17 decembrie -14 ianuarie 2019​

Sursa: adevarul.ro

Nu e glumă! Românii pot primi 20.000 de lei de la stat! Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de această sumă... Program de Sărbători Carrefour. Orarul magazinelor de Crăciun și Revelion în România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x