Căutare Live

Vremea 17 decembrie. Prognoza meteo anunță lapoviță în București, viscol la munte

Vremea din 17 decembrie anunță lapoviță la București, ninsori abundente și viscol la munte.

vremea 17 decembrie

Vremea din 17 decembrie anunță lapoviță la București, ninsori abundente și viscol la munte. Prognoza meteo anunță vreme rea luni, 17 decembrie.

Meteorologii de la Adiminstrația Națională de Meteorologie au anunțat că vremea rea se extinde luni. Sunt așteptate ninsori abundente mult în zonele vizate de codul portocaliu. Este un sistem frontal care va traversa toată țara și care va determina precipitații sub formă de ninsoare în toate zonele țării. În următoarea perioadă, precipitațiile se vor transforma treptat și se va depune polei în unele zone. Fenomene vizate: ninsori abundente, strat semnificativ de zăpadă, viscol; În zona montană înaltă va fi viscol, iar rafalele vor depăși 70 km/h.

Vremea în București, 17 decembrie

Vremea în București pentru luni va fi mohorâtă și rece. Temperaturile se vor încadra între 2 și -1 grade Celsius. Ziua sunt așteptate lapoviță și ninsori, iar noaptea va ninge abundent. Vântul va viscoli zăpada - 17 km/h dinspre NE și pe timpul zilei. Precipitațiile care se strâng vor fi de <1 L/m².

Prognoza meteo la munte 17 decembrie

La munte, luni, cerul va fi acoperit de nori, vântul va sufla cu 3 km/h dinspre E pe timpul zilei și 1 km/h dinspre V pe timpul nopții. Noaptea va ninge la munte, temperaturile maxime și minime se vor încadra între 6°C și 0°C. Temperaturile sunt în continuă scădere de marți, 18 decembrie.

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru săptămâna viitoare, 17-24 decembrie. Vezi aici cum va fi vremea în ajun de Crăciun.

Ger extrem și ninsori viscolite. Prognoza meteo săptămâna asta 17-24 decembrie... Averizare meteo. ANM a emis 8 Coduri GALBENE de vreme rea. Care sunt zonele cele mai afectate...
Ultimele știri