Antena Căutare

Sorina, fetița luată cu forța de lângă asistenții maternali, a ajuns la familia adoptivă! Primele imagini alături de noii părinți

Sorina, fetița de opt ani care a fost luată cu forța de lângă asistenții maternali care au îngrijit-o în ultimii ani, a ajuns la familia care trăiește în SUA și care a închiriat un apartament în Craiova. 

Sorina, fetița de opt ani care a fost luată cu forța de lângă asistenții maternali care au îngrijit-o în ultimii ani, a ajuns la familia care trăiește în SUA și care a închiriat un apartament în Craiova.

Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la PS News, aceasta și-a revenit din șocul prin care a trecut, dovadă fiind și imaginile făcute publice.

Citește și: Oamenii au ieșit în stradă la Baia de Aramă, după ce fetița de opt ani a fost luată cu mascații: ”Sorina merită un loc în România!”

”Copilul e foarte bine, şi-a revenit, a mâncat, şi-a desfăcut cadourile şi se joacă cu fratele său. Pe drum copilul şi mama adoptivă au discutat şi au făcut un pact, au convenit că vor fi bune prietene, cu o condiţie ca mama adoptivă să o lase să se facă ce vrea ea când va fi mare”, au declarat pentru PS News apropiaţi ai familiei.

Citește și: O fetiţă de 8 ani, luată de poliţişti din casa asistentului maternal care a crescut-o

Fetița în vârstă de opt ani, din Baia de Aramă, a fost adoptată de o familie de români din America, după ce a fost refuzată de 122 de familii, pe motiv că e de etnie romă. Ba mai mult, chiar asistentul maternal care a avut-o în grijă a refuzat de două ori să o adopte.

Citește și: O fetiță a fost smulsă de mascați din familia unde a crescut, pentru a fi trimisă în SUA! "Au lovit-o cu capul de ciment!"

Trei universități din România dispar din clasamentul internațional QS. Iată criteriile și locul pe care îl ocupă Univers... Cutremur cu magnitudinea 4,2 în judeţul Buzău la ora 3:19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x