Antena Căutare

OFICIAL: Și-a salvat echipa de la retrogradare și a fost înlocuit. Mutarea zilei în Liga 1 la nivelul băncilor tehnice

Gaz Metan Mediaș s-a salvat in-extremis de la retrogradarea în liga secundă, după un play-out foare bun. Cu toate acestea, evoluțiile bune ale medieșenilor nu au fost suficiente pentru ca profesorului Cristian Pustai să i se ofere un nou contract.

Începând de azi, Mihai Teja (39 de ani) este, în mod oficial, noul antrenor al celor de la Gaz Metan Mediaș. Pe hârtie, Cristi Pustai încă nu a plecat de la echipă. Antrenorul de 50 de ani mai are contract până pe 30 iunie, însă oficialii i-au propus să rămână în cadrul clubului într-o altă funcție. Antrenorul care i-a salvat pe medieșeni de la retrogradare a primit propunerea de a fi director tehnic.

”Sunt la dispoziția clubului până la 30 iunie. În funcție de cum se mișcă lucrurile, adică dacă vom primi bonusurile de pe ultimii doi ani, atât pentru antrenori, cât și pentru jucători, și în funcție de bugetul de transferuri, voi lua o decizie dacă mai rămân să ajut clubul sau nu”, a declarat Pustai pentru gsp.ro.

În ceea ce-l privește pe Mihai Teja, acesta a mai antrenat de-a lungul carierei la Universitatea Cluj în două mandate, la Dinamo, și a fost antrenor secund la Astra, FCSB și Mouscron.

Pustai s-a aflat al treilea mandat pe banca Gazului. A fost numit în 2007, iar un an mai târziu a reușit promovarea în Liga 1. Prima experienţă la Mediaş pentru Cristian Pustai s-a încheiat în 2013, când a semnat cu Pandurii Târgu Jiu. A mai trecut apoi pe la ASA Tg. Mureș, Rapid și FC Botoșani, iar apoi a revenit la Mediaș în aprilie 2016, când a făcut rocada cu Leo Grozavu.

Cristi Pustai era cel mai longeviv antrenor din Liga 1: 2947 de zile adunase profesorul de matematică pe banca celor de la Gaz Metan Mediaș în perioadele 2007-2013 și 2016-2018 de Liga 1 și Liga 2.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Cele trei meciuri de luni ne aduc un pont excelent... Tripla din meciul cu Spania îi poate aduce lui Cristiano Ronaldo un mega-transfer! Ce club uriaș oferă 300 de milioane p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x