Antena Căutare

Gica Popescu si Cristi Chivu il critica pe Chiriches: "Si-a cam luat-o in cap. Trebuie sa ramana concentrat!"

Toata lumea e cu ochii pe Vlad Chiriches. Gigi Becali spera sa dea lovitura cu "fundasul foarfeca", dar Gica Popescu si Chivu sunt circumspecti. Pentru cei doi mari fundasi, Chiriches si-a cam luat-o in cap.

Cota lui Vlad Chiriches a crescut intr-un ritm ametitor in ultimul an. Adus la Steaua pentru 800.000 de euro, Gigi Becali cere acum pe fundas 20 de milioane. E comparat chiar cu Gica Popescu si Cristi Chivu. Cei doi mari fundasi stramba din nas cand aud de Chiriches.

AC Milan e pe urmele lui Chiriches. Cristi Chivu nu e convins ca fundasul de 22 ani e copt pentru Serie A. “Trebuie sa aiba continutate, sa faca cat mai putine greseli si cu siguranta va pleca la o echipa mai mare din alt campionat. Are defecte pe care trebuie sa le remedieze cat mai repede cu putinta. E mult prea sigur pe el”, a afirmat fundasul lui Inter Milano

Capitan la Barcelona si la nationala, Gica Popescu n-ar vrea sa-l vada pe Chiriches cum se rateaza: "Trebuie sa ramana concentrat. Ar fi pacat pentru ca are un potential nemapomenit!"

Varul patronului stelist, agentul Becali, spune ca cinci cluburi importante din Europa sunt cu ochii pe Chiriches! In afara lui AC Milan, care l-a trimis pe directorul general Braida la Bucuresti sa negocieze, Real Madrid, Inter, Zenit si Sampdoria il mai vor pe roman.

Derbyul Steaua - Dinamo se disputa cu casa inchisa. A fost bataie pentru ultimele 4.000 de bilete!... Marcator roman in Serie A: Adrian Stoian, primul gol pentru Chievo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x