Antena Căutare

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Meciurile europene caută azi un nou câștig

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Debut perfect pentru biletele a1.ro dedicate cupelor europene. După cota bombă câștigătoare de joi, ziua de marți a venit cu o altă cotă câștigătoare pe Biletul ”Liga Campionilor”.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Am mizat ieri pe două meciuri bogate în goluri și pe un meci în care Legia să-și impună forța și nu am greșit. Urmează o zi de miercuri în care meciurile sunt mai puține și ceva mai dificile. Am ales însă câteva dueluri în care ne punem mari speranțe. Să sperăm că nu ne vor dezamăgi.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Primul meci se joacă de la ora 20:00, între Zrinjski și Trnava. A fost 1-0 în tur pentru slovaci. Nu știm cine se va califica, însă mizăm pe faptul că vom avea 2+ goluri în acest meci. 14 goluri s-au marcat în ultimele 5 meciuri jucate acasă de Zrinjski.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! Apoi, de la ora 20:45, coșmarul Stelei din Europa, Rosenborg, joacă acasă cu islandezii de la Valur. A fost bombă în tur, atunci când Valur s-a impus cu 1-0. Mizăm pe faptul că echipa lui ”Lord” Bendtner se va impune lejer și va întoarce soarta caificării.

Biletul Zilei din Liga Campionilor! De la ora 21:45, mergem la Glasgow, acolo unde Celtic primește vizita modestei Alashkert. Anticipăm o ploaie de goluri în poarta armenilor. În tur a fost 3-0 pentru scoțieni.

Biletul Zilei din Liga Campionilor:

  • 20:00 Zrinjski - Trnava peste 1,5 goluri - cotă 1,45
  • 20:45 Rosenborg - Valur 1 pauză/1 final - cotă 1,80
  • 21:45 Celtic - Alashkert gazdele peste 2,5 goluri - cotă 1,54
  • Cotă finală: 4,01
Cutremur în Bănie! Căpitanul celor de la FC ”U” Craiova, condamnat la închisoare cu executare. Ce acuzații i se aduc... Gabriel Boriga revine în vârful baschetului românesc! Va ocupa o funcție importantă la CSM Steaua București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x