Antena Căutare

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Portugalia, Uruguay și Spania ne aduc un pont excelent

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! După două episoade în care a fost la un pas de câștig, biletul zilei dedicat Cupei Mondiale oferit marți, 19 iunie, a fost ceva mai modest. Columbia și ploaia de goluri din Senegal-Polonia ne-au distrus ziua.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Teoretic, ziua 7 de la Cupa Mondială este una mult mai accesibilă, cu meciuri mult mai la îndemână. Am ales trei ponturi de la duelurile din grupele A și B de azi, pe care sperăm să le nimerim!

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! De la ora 15:00, Portugalia lui Ronaldo încearcă să facă un pas decisiv pentru calificarea în ”optimi”. Pentru acest lucru, campioana Europei e obligată să învingă Marocul, o națională care a pierdut primul meci, cu Iran, însă una care a convins în acest meci. Mizăm pe faptul că ambele echipe vor fi ofensive azi și vor căuta golul! Unul ne e suficient pentru win. Unul venit în prima repriză!

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Apoi, de la ora 18:00, Uruguay întâlnește Arabia Saudită, într-un meci în care, conform specialiștilor, se pune doar problema scorului. Arabia Saudită a arătat că nu prea are ce căută la un Mondial, iar sud-americanii lui Suarez și Cavani pot profita lejer de apatia jucătorilor saudiți. Asta ne poate aduce o cotă excelentă.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia! Aceeași situație o anticipăm și în meciul Iran - Spania. Asiaticii au învins Marocul în primul meci, însă au avut noroc cu carul. Marocul a ratat din toate pozițiile, iar golul victoriei a fost de fapt un autogol. Spania nu are voie să nu bată azi, de preferință la diferență mare pentru a-și asigura locul 1 în grupa B.

Biletul Zilei de la Campionatul Mondial din Rusia:

  • 15:00 Portugalia - Maroc peste 0,5 goluri în repriza 1 - cotă 1,50 1-0 (1-0)
  • 18.00 Uruguay - Arabia Saudită 1 pauză/1 final - cotă 1,75 1-0 (1-0)
  • 21:00 Iran - Spania 2 pauză/2 final - cotă 1,76
  • Cotă finală: 4,62
Tragedie! Fotbalist român, GĂSIT MORT în propriul apartament! Poliția a ajuns la locuința jucătorului!... După muncă, și răsplată! DEZMĂȚ la piscină pentru jucătorii Angliei, după ce au învins Tunisia la Cupa Mondială. Fotbali...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x