Antena Căutare

Bogdan Stancu, foarte aproape de Italia! Ar putea deveni coechipierul lui Cristi Chivu la Inter Milano

''Motanul'' Stancu s-ar putea incalta langa Chivu. Este pe lista lui Inter, echipa care l-a vrut inca de pe vremea cand juca la Steaua.

Atacul lui Inter poate vorbi limba romana! Bogdan Stancu, ''bombardierul lui Orduspor" e dorit pe Meazza, scriu jurnalistii de la goal.com. Stancu le-a luat ochii italienilor cu startul bun de sezon din Turcia, acolo unde a marcat patru goluri in campionat si este golgeterul echipei,si cu evolutia din meciul Romaniei de la Istanbul. Clubul lui Moratti a trimis special un scouter pentru atacantul roman la meciul Romania-Olanda. Piturca a aflat si l-a avertizat repede pe ''motan'' ca trebuie sa uite ca este urmarit de un club mare si sa se concentreze la meci.

"Stancu e un fotbalist de calitate, un sportiv cu personalitate si cred ca Terim a facut o gresala ca nu i-a dat o sansa. Probabil ca si acum regreta!" (Victor Piturca)

Chiriches este monitorizat de granzii Olandei

Un alt jucator care a avut spectatori speciali in tribuna a fost fundasul central al Stelei, Vlad Chiriches. De aceasta data, cluburile provin chiar din Olanda. Ajax, PSV si Feyenoord si-au trimis oamenii la Bucuresti, dupa ce presa olandeza l-a laudat in repetate randuri pe internationalul roman.

Vezi meciul Romania-Olanda prin ochii jucatorilor si ai oamenilor de fotbal! Hagi:''Mergem inainte, sansele raman si dru... Uite ce goluri reusesc impatimitii FIFA 13! Cele mai tari cinci goluri de saptamana aceasta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x