Antena Căutare

Ce au găsit medicii la autopsie, în corpul lui Diego Maradona. Cauza decesului a fost determinată

Diego Armando Maradona a frânt inimile a milioane de fani atunci când a plecat dintre noi. Deși nu se știa cauza decesului său, acum au apărut noi informații copleșitoare în cazul morții sale.

diego Maradona imbracat la costum pe terenul de fotbal Galerie
Ce au găsit medicii la autopsie, în corpul lui Diego Maradona. Cauza decesului a fost determinată

Moartea lui Diego Armando Maradona a îndurerat lumea fotbalului și întreaga Argentina, însă cauza decesului său rămâne în continuare un mare mister.

Anchetatorii analizează diversele moduri prin care acesta ar fi putut muri și nu exclud o moarte agonizantă, conform india.com.

Maradona a avut nevoie de o a doua autopsie pentru a se găsi cauza decesului. Medicii nu au găsit urme de alcool sau substanțe interzise în corpul legendarului fotbalist.

Fostul fotbalist a murit anul acesta pe 25 noiembrie la vârsta de 60 de ani. Acesta a decedat la doar două săptămâni după ce a fost externat dintr-un spital din Buenos Aires, unde i-a fost făcută o intervenție chirurgicală pe creier.

De curând, procurorul San Isidro a publicat câteva informații despre autopsia legendarului fotbalist. Acesta a mărturisit că Diego Maradona suferea de probleme la rinichi, inimă și plămâni.

La începutul acestei luni, rezultatele autopsiei preliminare au stabilit faptul că Maradona ar fi murit în somn din cauza unei insuficiențe cardiace, conform sursei citate.

În orice caz, ultimele rapoarte au dezvăluit faptul că starul argentinian nu a consumat alcool sau alte substanțe ilegale, însă au fost găsite urmele unor medicamente psihotrope, care sunt luate pentru a trata depresia și anxietatea. De asemenea, au mai fost găsite și problemele pe care le avea Maradona cu ficatul, organul fiind unul foarte deteriorat.

Citește și: Ce avere avea, de fapt, Diego Maradona. Câți bani se găsesc în conturile fostului fotbalist

Fostul fotbalist a fost operat pe creier pe data de 3 noiembrie, iar medicul personal al lui Maradona, Leopoldo Luque, a mărturisit că fostul star argentinian a primit un tratament special pentru a se putea abține în a mai consuma anumite lucuri, însă acesta nu a oferit mai multe informații despre afecțiunea respectivă. Maradona s-a luptat de-a lungul timpului cu dependența de alcool și de droguri.

Vezi mai multe imagini GALERIE FOTO

Una dintre fiicele fostei vedete, Gianinna Maradona, a mărturisit în mediul online faptul că tatăl ei nu se simțea bine și nu era el însuși înainte să moară. "Toți se așteptau ca în autopsia tatălui meu să fie descoperite droguri, alcool sau marijuana. Nu sunt medic, dar l-am văzut foarte umflat, avea o voce robotică... nu era vocea lui.", a mărturisit ea pe Twitter.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Diego Maradona a murit la vârsta de 60 de ani

Potrivit unor surse, Diego Maradona ar fi murit din cauza unui stop cardio-respirator, la doar două săptămâni după ce a fost supus unei intervenții chirurgicale pe creier.

Citește și: Cine este singura femeie cu care Diego Maradona a fost căsătorit. Mariajul lor a durat 20 de ani

”Se simțea rău de ceva timp și va fi ținut sub observație cel puțin pentru trei zile. Nu este bine din punct de vedere psihologic și asta are un impact asupra bunăstării sale fizice. Are nevoie de ajutor, este momentul să-l ajutăm”, declara atunci medicul său, Leopoldo Luque.

Marele star al fotbalului din Argentina a fost văzut pentru ultima dată în viată la aniversarea zilei sale de 60 de ani, înainte de meciul echipei sale cu Patronato.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x