Antena Căutare

Ce avere avea, de fapt, Diego Maradona. Câți bani se găsesc în conturile fostului fotbalist

Diego Maradona, despre care s-a scris că are o avere uriașă, s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, în urma unui atac de cord.

Diego Maradona, cand se joaca cu o minge, inainte sa se stinga din viata si sa ii fie impartita averea
Diego Maradona, despre care s-a scris că are o avere uriașă, s-a stins din viață la vârsta de 60 de ani, în urma unui atac de cord | Profimediaimages.ro

Cu toate că este considerat o legendă a fotbalului, averea lui Diego Maradona nu este atât de mare precum se așteaptă toată lumea.

Conform site-ului Celebrity Net Worth, în conturile starului se mai găseau puțin peste 100.000 de dolari, în ciuda faptului că a jucat pentru nume mari, precum Barcelona, Napoli și Boca Juniors.

Citește și: ”Diego Maradona a murit”, titrează ziarele din Argentina. Fostul fotbalist a făcut stop cardio-respirator

Asta pentru că și-a pierdut averea în urma procesului cu Fiscul italian. După decizia autorităților, Diego Maradona a fost obligat să achite o factură de 39 milioane de euro.

Articolul continuă după reclamă

Astfel, după ce și-a onorat datoriile, a mai rămas cu o sumă ce abia reușea să acopere extravaganțele cu care era obișnuit.

Ce spunea Diego Maradona despre averea sa

Cu toate acestea, Diego Maradona nega vehement atunci faptul că ar deține suma de 39 milioane de euro.

Citește și: Vezi ultimele imagini cu Diego Maradona înainte să se stingă din viață

"Nu am 39 de milioane de euro şi nu i-am avut niciodată. Şi în plus nu eu sunt vinovat, ci impresarul meu şi fostul preşedinte al lui Napoli, care nu au virat banii pe care ar fi trebuit să-i vireze pentru impozitele salariilor mele. (...) Pot să plătesc maximum trei milioane de euro, atâţia bani am, dar nici aşa nu este corect", declara fotbalistul, conform citynews.ro.

Ce salariu avea Diego Maradona înainte să moară

La Dorados, lui Diego Maradona i se plăteau 150.000 de dolari (118.000 de lire sterline) pe lună. Adică, la finalul contractului său de 11 luni, avea o avere cu 1.6 milioane de dolari (1.25 milioane de lire sterline) mai mare.

Despre salariul pe care îl câștiga la Gimnasia nu se știe, la acest moment, nimic. Cert este că echipa avea grave probleme financiare, iar antrenorul s-a oferit să renunțe la remunerație ca jucătorii să-și primească banii.

”Diego Maradona a murit”, titrează ziarele din Argentina. Fostul fotbalist a făcut stop cardio-respirator... Cine este singura femeie cu care Diego Maradona a fost căsătorit. Mariajul lor a durat 20 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Citește și
x