Antena Căutare

Coronavirus amână Fed Cup: Întâlnirea România – Italia, amânată din cauza Covid-19

Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Tenis, David Haggerty, a anunţat că în contextul epidemiei de Covid-19 s-a luat decizia de a se amâna atât turneul final al Fed Cup, programat în perioada 14-19 aprilie la Budapesta, cât şi întâlnirile din play-off-ul Fed Cup, din 17 şi 18 aprilie.

În 17 şi 18 aprilie, echipa de Fed Cup a României urma să întâlnească Italia, la Cluj-Napoca, în play-off-ul Grupei Mondiale.

“Suntem extrem de dezamăgiţi că a trebuit să luăm această decizie, dar nu vom risca sănătatea sportivilor, căpitanilor, stafurilor şi spectatorilor. Ameninţarea Covid-19 este una serioasă şi trebuie să acţionăm responsabil ca federaţie şi ca oameni. Situaţia este dincolo de sport”, a declarat David Haggerty.

Forul internaţional va anunţa “în timp util” noile date pentru turnul final şi pentru confruntările din play-off, a precizat Haggerty.

Citește și: ALERTĂ! Noi cazuri de coronavirus în România!

Sivasspor, clubul lui Paul Papp, interzice deplasările jucătorilor în afara Turciei... Atletico Madrid a eliminat în prelungiri Liverpool în optimile LC, scor 3-2. Echipa engleză a condus cu 2-0...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x