Antena Căutare

Dinamovistii intra in greva: au refuzat sa joace ultimul amical din Spania

Este greva la Dinamo. Cainii s-au saturat sa tot astepte achitarea salariilor si au anuntat ca nu vor juca ultimul amical din Spania. Sefii au innebunit cand au auzit vestea si au anuntat ca se va lasa cu amenzi.

Transferul lui Tucudean la Standard n-a linistit apele la Dinamo. Fotbalistii lui Talnar nu si-au primit toti banii si fac scandal. Cainii au intrat in greva si au anuntat ca nu vor juca ultimul amical din Spania. Tantarul s-a conformat si in locul meciului a programat un antrenament.

Plata salariilor la Dinamo s-a facut preferential si asta i-a enervat la culme pe fotbalisti. Sefii nu agreeaza revolta cainilor si au anuntat ca se vor lua masuri drastice impotriva celor care au initat greva. Vor sa le reduca salariile initiatorilor revoltei cu 25%.

Sefii nu le-au dat banii alb-rosilor, dar fotbalistii se ajuta intre ei. Cei mai tineri dintre jucatori se imprumuta de la colegii mult mai bine platiti. Danciulescu si Catalin Munteanu isi imprumuta coechipierii care au promis ca-si vor achita datoriile cand vor primi salariile.

FOTO! Tricouri noi pentru Arsenal: Asa vor arata "tunarii" in deplasare... Observator Special: O echipa de hochei din America are ca mascota un condor. VIU!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x