Antena Căutare

Emma Răducanu, moment stânjenitor la un turneu din Italia: „Tocmai am înjurat pe cameră?” Ce i s-a întâmplat sportivei

Emma Răducanu, jucătoarea de tenis britanică cu origini române, a susținut un interviu la Roma și, întrbată despre cuvintele în limba italiană pe care le cunoaște, sportiva a avut parte de un moment stânjneitor.

Colaj cu Emma Răducanu Galerie
Emma Răducanu a avut parte de un moment amuzant în carul unui interviu de la Roma | gettyimages.com

Emma Răducanu a susținut un interviu la Roma și a stârnit hohote de râs cu răspunsul său. Jurnalista care stătea de vorbă cu Emma Răducanu a întrebat-o pe sportivă dacă a învățat cuvinte în limba italiană, iar răspunsul ei a fost o înjurătură.

Când a auzit hohote de râs, jucătoarea de tenis și-a dat seama că a folosit o expresie urâtă și a spus că a auzit-o de la un prieten și că nu știe ce înseamnă.

Citește și: Emma Răducanu a devenit ambasador pentru un brand celebru de bijuterii. Cum a apărut tenismena la Săptămâna Modei de la Londra

Cum a decurs dialogul amuzant între Emma Răducanu și o jurnalistă din Italia

Jurnalistă: Ultima întrebare este legată de italiana ta. Ai învățat câteva cuvinte în aceste zile?

Emma Răducanu: Da... che cazzo.

(râsete)

Emma Răducanu: E un cuvânt urât?

Jurnalistă: Da, puțin.

Emma Răducanu: Un prieten mi l-a spus. Ce înseamnă?

Jurnalistă: O să-ți spun mai târziu.

Emma Răducanu: Serios? Am înjurat pe cameră?! Tăiați asta

Ulterior, sportiva a spus râzând ”buongiorno”, bună ziua în limba italiană, încercând să salveze momentul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Emma Răducanu, apariție spectaculoasă în fața Familiei Regale Britanice la premiera noului film James Bond - "No Time to Die"

Tatăl Emmei Răducanu este român

Emma Răducanu a câștigat US Open la cei 18 ani ai săi, impresionându-i pe toți cu frumusețea, talentul și ambiția de care a dat dovadă.

Tatăl Emmei Răducanu a părăsit România după ce a absolvit Facultatea de Construcții. S-a îndrăgostit de chinezoaica Renee, iar în 2002 s-a născut minunea lor, Emma. Renee și Ion, care și-a schimbat numele în Ian s-au mutat din Toronto în Londra, iar românul s-a ocupat atent de evoluția sportivă a fiicei sale. Emma a încercat mai multe sporturi până să decidă să se concentreze asupra tenisului, iar la 18 ani a reușit performanța de a câștiga turenul de Grand Slam US Open 2021.

Bunica tenismenei, mama tatălui Emmei Răducanu locuiește într-un bloc construit în anii 80, în centrul Capitalei și a ținut să le mulțumească românilor pentru că au fost alături de nepoata ei, în Turenul de la US Open, pe car el-a câștigat și care a făcut-o celebră în toată lumea.

„Ea mulțumește tuturor românilor că au simțit, că au fost alături de ea și eu vă mulțumesc și dumneavoastră că ați fost alături de ea”, a declarat bunica tenismenei, care spune că și-a văzut nepoata acum doi ani: „Înainte de pandemie, când au venit ei aici”, (n.r. a văzut-o pe Emma), potrivit Observator.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x