Antena Căutare

Ce mesaj a transmis Lewis Hamilton pentru Emma Răducanu după finala de la US Open. Imaginea pe care a publicat-o pe Internet

Lewis Hamilton, campionul mondial en titre din Formula 1, a transmis un mesaj de-a dreptul spectaculos pentru Emma Răducanu după finala de la US Open.

Emma Răducanu și Lewis Hamilton Galerie
Lewis Hamilton, campionul mondial en titre din Formula 1, a transmis un mesaj de-a dreptul spectaculos pentru Emma Răducanu după finala de la US Open. | Profimedia/ Getty

Emma Răducanu a impresionat cu talentul să remarcabil în finala de la US Open. Sportiva a reprezentat Marea Britanie și a devenit primul jucător, indiferent de gen, care câștigă un turneu de Grand Slam în Era Open venind din calificări.

Tânăra s-a impus în finala de la US Open cu Leylah Fernandez, 6-4, 6-3, și a reușit să câștige titlul la Flushing Meadows fără set cedat. Emma Răducanu va urca pe locul 23 WTA, cu 2.571 de puncte.

Finala de la US Open a fost una spectaculoasă și plină de suspans. Printre cei care au urmărit cu sufletul la gura turneul de tenis se numără și Lewis Hamilton, care a rămas impresionat de abilitățile sportivei.

Citește și: Emma Răducanu a ajuns în finala US Open 2021! Ce au scris jurnaliștii străini despre performanța jucătoarei de tenis cu tată român

Campionul mondial en titre din Formula 1 a transmis un mesaj senzațional pentru Emma Răducanu după finala turneului de tenis din Statele Unite. Lewis Hamilton a publicat o imagine cu sportiva, care ține în mână trofeul de la US Open și steagul britanic, prin intermediul unui InsaStory, însă mesajul său a aras toată atenția.

"Wow, visele chiar devin realitate! Felicitări, Emma Răducanu! Urmează și alte trofee", a scris pilotul de Formula 1.

Postarea campionului mondial en titre din Formula 1 nu a putut să treacă neobservată. Mai mult decât atât, Lewis Hamilton a ținut neapărat să își arate admirația și respectul față de Emma Răducanu prin intermediul postării.

Ce a spus Emma Răducanu după ce a câștigat US Open

Imediat după meciul cu Leylah Fernandez, Emma Răducanu a transmis un mesaj emoționant despre turneul de tenis, dar și despre adversara sa.

”Vreau s-o felicit pe Leylah, a jucat un tenis incredibil, a învins jucătoare de top aici. A fost un nivel foarte ridicat aici, sper să jucăm și alte finale, la același nivel. Am stat trei săptămâni aici, cu echipa alături de mine, le mulțumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-au acordat de-a lungul anilor.

Și, mai mult, vreau să le mulțumesc celor din New York, pentru că m-au făcut să mă simt ca acasă.

Citește și: Simona Halep a ieşit din Top 10 WTA în clasamentul live. Ce loc ocupă în prezent sportiva, după ce a pierdut 190 de puncte

Leylah a jucat un tenis foarte bun, mereu luptă, de aceea a ajuns în finală. Știam că trebuie să lupt, am rămas foarte atentă pe ceea ce am de făcut și m-am concentrat pe atitudine, asta contează foarte mult.

Viitorul tenisului feminin e grozav, fiecare jucătoare are o șansă. Sper ca noua generație să poată să calce pe urmele unor mari campioane care au fost aici. Mă bucur mult că Virginia (n.r. Virginia Wade, precedenta britanică ce a câștigat un Grand Slam) este aici, la fel și Tim Henman”, a declarat Emma Răducanu, vizibil mândră și emoționată, potrivit digisport.ro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x