Antena Căutare

EURO însângerat. Violențele au atins cote inimaginabile în primele zile ale Campionatului European de fotbal!

Autoritățile franceze par depășite de evenimentele petrecute în orașele care găzduiesc meciurile de fotbal ale Campionatului European. Apogeul a fost atins, momentan, la Marsilia, gazda duelului dintre Rusia și Anglia

Autoritățile franceze par depășite de evenimentele petrecute în orașele care găzduiesc meciurile de fotbal ale Campionatului European. Apogeul a fost atins, momentan, la Marsilia, gazda duelului dintre Rusia și Anglia.

Tribunele și locurile de lângă stadioanele de fotbal din Franța au devenit scena unor bătăi de stradă nefirești pentru o asemenea competiție. Dacă la edițiile precedente ale unor astfel de evenimente sportive putea vedea sute, mii de fotografii cu fanii echipelor rivale înjcurajându-și favoritele braț la braț, lucrurile s-au schimbat radical în ultimele zile.

Meciul dintre Rusia și Anglia a scos la iveală, dacă mai era nevoie, că mulți dintre noi nu știm să ne bucurăm de astfel de momente. Petarde, fumigene și aruncătoare de materiale pirotehnice. Acestea sunt „armele” pe care rușii le-au introdus în stadion fără nicio emoție și le-au folosit la fel de liniștiți chiar în timpul partidei de sâmbătă.

Toate acestea s-au petrecut la doar câteva ore după incindentele în care englezii și rușii au fost implicați înainte de prima lovitură a duelului, incidente în urma căror un suporter britanic se zbate într viață și moarte.

Nici românii nu s-au lăsat mai prejos și potrivti unor informații neoficiale, lideri ai galeriilor cluburilor bucureștene s-au luat la bătaie în Paris, una dintre victime fiind, se pare, chiar liderul ultrașilor dinamoviști.

În fine, luni dimineață s-a înregistrat și primul deces al acestui European însângerat... Un suporter nord-irlandez a murit după ce a căzut de la etajul șase al hotelului în care locuia.

UPDATE: Anglia și Rusia, ameninţate cu EXCLUDEREA de la EURO-2016 în caz de noi violențe. Cine sunt vinovații: suporteri... S-au născut din aceeaşi mamă şi au jucat unul împotriva celuilalt la EURO 2016! Povestea fraţilor fotbalişti pentru care...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x