Antena Căutare

FOTO: "1, 2, 3, 4... cupa şi campionatul". Ce imagine a pus Denis Alibec din cantonamentul Stelei

Denis Alibec încă se recuperează după accidentarea suferită în cantonamentul echipei naţionale, dar asta nu-l împiedică să fie omul responsabil cu voia bună în tabăra steliştilor din Olanda.

Atacantul a publicat pe contul său de Facebook o imagine foarte apreciată de către fani, în care apare de foştii colegi de la Astra şi actualii coechipieri de la Steaua.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Alibec, căpitanul Stelei, şi-a stabilit deja obiectivul pentru acest sezon, unde roş-albaştrii vor să se impună atât în campionat cât şi în cupă. Chiar dacă nu e trecută în mesajul de pe Facebook, calificarea în grupele unei competiţii europene e vitală pentru stelişti.

VIDEO: Gata, premiul Oscar s-a dat mai devreme! El este câştigătorul la categoria CEA MAI PENIBILĂ SIMULARE... Din 3 iulie, Wimbledon sau povestea celor 141 de ani de la primul meci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x