Antena Căutare

FOTO: Cum arată Cupa Suzanne Lenglen, trofeul pe care îl poate câștiga Simona Halep la Paris!

Oficialii de la Roland Garros pun la cale ultimele detalii înainte de decernarea celor două trofee din acest sezon: Cupa Suzanne Lenglen și Cupa Mușchetarilor.

Astăzi, de la ora 15:50, cu câteva minute înainte de startul finalei feminine dintre Simona Halep și Jelena Ostapenko, actorul Alexander Skarsgard va aduce pe arena Philippe Chatrier faimoasa Cupă Suzanne Lenglen.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Legendara cupă de la Roland Garros se află într-un cufărul special creat de Louis Vuitton. Celălalt trofeu, ”Coupe des Mousquetaires” va fi depus duminică de Nicole Kidman pe terenul unde se va disputa duelul Nadal - Wawrinka.

Trofeele de la Grand Slam-ul francez sunt lucrate de Maison Mellerio, cea mai veche casă de bijuterii

Ostapenko nu a mai jucat cu Halep, dar are amintiri neplăcute cu româncele din circuit. Ce i-a făcut Monica Niculescu în... Simona, susținută de milioane de români și de fani de pretutindeni! „Astăzi vei scrie o nouă pagină de istorie a sportul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x