Antena Căutare

FOTO REPORTAJ: Steaua - FC Vaslui 0-1 / Cronica unei infrangeri firesti

Steaua - FC Vaslui, de vineri seara, a fost un meci al bisnitarilor care au umflat pretul biletelor pentru ca spectatorii sa nu primeasca mai deloc fotbal in timpul celor 95 de minute de pe Ghencea.

Inceputul de meci a fost unul destul de neconcludent pentru echipa din Ghencea, Radut fiind printre singurii jucatori o evolutie notabila in primele 20 de minute, dincolo de ratarea lui Chipciu.



Colegii lor nu conving: Bourceanu face o preluare cu talpa la demi-inaltime la mijlocul terenului si le ofera mingea oaspetilor, iar Rusescu intra cu adevarat in joc abia in minutul '24 cu un sut slab.

"Intra Tanase in centru!"

Cum Stoichita nu prea are solutii, iar nevoia unei schimbari o simt si spectatorii acestia chiar dau indicatii mai inspirate din tribune. "Intra Tanase in centru! Si de ce ii centrezi lui Tatu" se intreaba iritati fanii prin minutul '26 dupa mai multe gafe ale decarului stelist. Doua minute mai tarziu creierul Stelei scoate un galben, dupa ce este faultat de un adversar, dar pentru scor nu este suficient.

Scanteia vine de la oaspeti, Adailton obtinand un fault in prejma careului in minutul '33 si tot Adailton ii panicheaza pe fundasii Stelei cu 10 minute inainte de pauza.

Joc pasiv pentru vasluieni

Steaua iese uneori din aparare ca o echipa mare, dar de la mijloc in sus jocul este faramitat. In timp ce Sanmartean leaga excelent pentru galbeni cele doua compartimente, lui Bourceanu nu-i ies mai deloc pasele, iar suporterii ros-albastrilor ofera indicatii ca niste portari de handbal, "Da-i lui Chipciu ca moare de singuratate", "era sa dea Bourceanu o pasa de gol".

Repriza disperarii

Desi repriza a doua incepe de minute bune jocul Stelei cauta solutii printre rezervele la incalzire, prin Mihai Costea si Tibi Balan.

Daca stelistii nu au in continuare solutii, iar vasluienii dau impresia ca se complac intr-un iminent egal, Wesley da lovitura pentru care e platit regeste de Porumboiu in minutul '59, o lovitura clasica de cap din careu.



In ultima jumatate de ora atat Tatu, cat si Tanase ii irita pe suporteri prin numeroasele imprecizii, abia ultimul izbutind un sut la coltul scurt, respins de portar (in minutul '65).

"Mihai Nesu" si clasica "de-mi-sia!"

Suporterilor nu le mai decat sa huiduie jocul blocat de oaspeti, aclamandu-l doar pe Mihaita Nesu. Jocul gazdelor mai ia o gura de oxigen odata cu intrarea fratilor Costea si a lui Tibi Balan la mijloc, insa echipa e prea fragmentata in incercarea antrenorului de a pune in teren o formatie scurta.

In timp ce Balan reia dintr-un corner, pretios, cu calcaiul, Wesley isi vede in continuare de profesionalismul sau si trage de timp cu 10 minute inainte de fluierul final, justificand si ultimul euro din salariul sau fabulos pentru Liga1.

Cea mai mare ocazia a Stelei se consuma abia in minutul '86, ratarea alungandu-i pe suporteri acasa si starnind dezamagirea pentru crainicul Gabi Safta care paraseste microfonul.

La final toti suporterii scandeaza acelasi slogan de vreme rea - "De-mi-sia!"

Vezi mai jos mai multe fotografii!

Foto:A1.ro

VIDEO! Cupa din prima editie a Jocurilor Olimpice, vanduta cu 500.000 de lire... Box: ​Ionut Gheorghe a ratat calificarea la JO Londra 2012...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x