Antena Căutare

Hagi nu s-a mai putut abține și l-a distrus pe Becali: ”Să nu mai aștepte telefon de la mine, mi-a stricat vara și bucuria când s-a dus la TAS”

Gică Hagi a atacat pe toată lumea, după ce Viitorul Constanța a bifat al patrulea meci fără victorie și fără gol marcat. ”Regele” vede o conspirație împotriva campioanei și nu l-a iertat nici pe Becali, pe care-l vede responabil de multe dintre atacurile asupra Viitorului.

Finul meu e supărat pe mine, că s-a trezit Hopa Mitică să câștige campionatul. Ce voia, să mă dau la o parte?! Să vorbească numai cu voi, cu mine să nu mai vorbească. Fiecare are drumul lui acum.

Să nu mai aștepte telefon de la mine, mi-a stricat bucuria câștigării titlului când s-a dus la TAS deși știa că a pierdut corect, pe teren. Dar n-a suportat ideea și acum vrea să ne distrugă. O să-l mai sun când termin ăia 21 de milioane de care zicea el”, l-a mitraliat Hagi pe Becali.

Supărat că a pierdut, Mourinho n-a păstrat medalia primită după Supercupa Europei: ”I-am dat-o unui copil, înseamnă mai ... FRF schimbă fotbalul din România! Au acceptat o nouă regulă pentru meciurile din Cupa României...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x