Antena Căutare

În coloana sonoră a următorului film "Fast and Furious" apare o piesă compusă de un român. Mario Joy, ești „eroul” nostru! Trebuie să o asculți și tu!

"California" este melodia care a ajuns în topurile internaţionale în doar câteva zile de la lansare. Iar acum a fost aleasă de producătorii francizei Fast& Furious pentru coloana sonoră a următorului film.

"California" este melodia care a ajuns în topurile internaţionale în doar câteva zile de la lansare. Iar acum a fost aleasă de producătorii francizei Fast& Furious pentru coloana sonoră a următorului film.

Ce-ar trebui să aibă un film de acţiune ca să aibă succes? Actori care să arate bine, fete frumoase, o intrigă bună, multe efecte speciale, maşini puternice, turate la maximum.

Cel puţin aceasta este reţeta cu ajutorul căreia seria "Fast and Furious" a strâns milioane de fani din întreaga lume. Dacă, la început, a fost doar o peliculă de acţiune - bună, ce-i drept - acum poate fi considerată un adevărat fenomen. Iar asta se datorează şi coloanei sonore, care conţine piese perfect alese. În coloana sonoră a următorului film "Fast and Furious" apare o piesă compusă de un român.

Mario Joy a cucerit Hollywoodul

Este o realizare pentru mine şi pentru noi toţi care am contribuit la piesă. Prima reacţie a fost îţi dai seama nu ştiam ce să. Mă învârteam prin toată casa. Îmi doream, de când am făcut piesa ne gândeam că ce bine s-ar potrivi în film”, a spus Mario Joy.

Iar dorinţa i s-a îndeplinit. Mario Joy este primul artist român care a reuşit o asemenea performanţă. Interesant este că melodia care va apărea în coloana sonoră a următorului film din seria "Fast and Furious" a fost compusă din întâmplare.

Cu piesa compusă la întâmplare, Mario Joy a cucerit întreaga lume. Să menţionăm doar că videoclipul oficial al melodiei are peste 12 milioane de vizualizări. Însă, până să ajungă la asemenea performanţe, Mario a avut de luptat.

Revenind la cariera muzicală, Mario Joy are planuri mari de viitor. Mai ales că, în urmă cu două zile, a lansat o nouă piesă, cu un mesaj puternic şi de actualitate. Deocamdată piesa are doar un videoclip cu textul, dar - chiar şi aşa - a fost ascultată de câteva zeci de mii de persoane, evident, pe YouTube.

Șoc în lumea fotbalului! Nepoata vicepreşedintelui UEFA, răpită şi ucisă în Mexic... Nadia Comăneci, la un pas de sinucidere: „Vreau să dau sticla asta de clor pe gât!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x