Antena Căutare

Ministru italian: "Vom cumpara meciul cu Slovacia"

Ministrul italian pentru Reforme, Umberto Bossi, aliat al Guvernului condus de Silvio Berlusconi, a declarat ca nationala Italiei "va aranja" jocul contra Slovaciei de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, relateaza Corriere della Sera.

"Vor cumpara jocul. Veti vedea, sezonul urmator vor fi 2 sau 3 jucatori slovaci care vor evolua la cluburi italiene", a declarat Bossi. Federatia Italiana de Fotbal a calificat aceste declaratii ca fiind "ofensatorii", apreciind ca "de aceasta data Bossi a depasit limitele".

De altfel, reprezentantii Ligii Nordului nu au facut niciun secret din faptul ca nu sprijina echipa nationala. Comentatori de radio ai acestui partid chiar au aplaudat golul marcat impotriva Italiei de Paraguay. In plus, fiul lui Bossi a declarat ca nu va sprijini nationala Italiei, iar un alt ministru al Ligii Nordului a propus sa fie redus bonusul ce revine primei reprezentative.

Italia are nevoie de o victorie in fata Slovaciei pentru a se califica in optimile Campionatului Mondial, dupa ce nu a reusit decat doua egaluri de 1-1, cu Paraguay si Noua Zeelanda.

VIDEO SUA - Algeria 1-0/ Calificare dramatica pentru americani... Juan Mata, transferat la FC Barcelona...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x