Antena Căutare

OFICIAL: O forță a Ligii 1 a dat lovitura în ultima zi de mercato și l-a transferat pe Florin Gardoș, jucător plecat pe 6,8 milioane de Euro din România

Ultima zi de mercato din Liga 1 a fost una extrem de spectaculosă. Dacă FCSB și-a luat portar, pe Cristian Bălgrădean, CS Universitatea Craiova și-a acoperit unul dintre cele mai deficitare posturi din teren, cel de fundaș central. Începând din noaptea trecută, fostul dublu campion cu Steaua/FCSB, Florin Gardoș, a devenit ”Leu” al Băniei!

Florin Gardoș a fost împrumutat pentru 6 luni la ”U” Craiova. Fundașul va deveni liber de contract în vară și, dacă va confirma în următoarele luni, mai mult ca sigur va semna în continuare cu oltenii.

Mutarea lui Gardoș la clubul aflat pe locul 3 în Liga 1 a fost confirmată de site-ul clubului oltean.

”Unul dintre cei mai titrați fundași centrali din istoria recentă a României a semnat cu Universitatea Craiova și va fi prezentat oficial vineri, înaintea partidei cu Poli Timișoara. Bine ai venit, Florin Gardos! Știm că vrei și poți să îți treci numele cât mai curând pe lista celor care au scris istorie pentru Universitatea Craiova. Succes cu leul pe piept!", notează oltenii pe pagina online.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Născut pe data de 29 octombrie 1988 în Satu Mare, Florin Gardoș și-a început cariera de fotbalist profesionist la Someșul Satu Mare și a făcut pasul în Liga I în 2010, la Steaua București. A îmbrăcat tricoul roș-albastru în 121 de meciuri, timp în care a marcat patru goluri și a oferit două pase decisive. În cei patru ani petrecuți la gruparea din „Ghencea”, Gardoș a obținut două titluri de campion al țării, o Cupă și o SuperCupă a României. Are 17 prezența în UEFA Europa League și 11 în UEFA Champions League. În vara anului 2014 a fost transferat la titrata echipă din Premier League, FC Southampton, contra unei sume record de 6,8 milioane de euro, acesta fiind unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria campionatului românesc. A evoluat în 18 meciuri pentru Southampton și în 17 jocuri pentru gruparea Under23 a clubului.

La națională, Gardoș a evoluat pentru selecționatele Under-19 și Under-21 (10 prezențe și un gol marcat), dar și pentru Naționala mare a României. A debutat pe data de 8 februarie 2011, într-un amical cu Ucraina și a îmbrăcat tricoul galben al Naționalei de 14 ori.

Ionel Dănciulescu, adevărul despre căsnicie: ”Nu mă prinde genul ăsta de viață (...) Tentațiile sunt la orice pas”... Încă un dinamovist a semnat cu FCSB! Cristian Bălgrădean a devenit, oficial, jucătorul roș-albaștrilor! Cele mai grele n...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x