Antena Căutare

Performanță de excepție pentru fotbalul românesc! Pentru a treia oară la rând, FCSB are un jucător nominalizat la titlul de ”Jucătorul Săptămânii” în Europa

După cele două nominalizări ale lui Constantin Budescu din etapele 1 și 2, runda a 3-a din Europa League aduce un nou jucător de la FCSB pe lista candidaților pentru titlul de ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League.

Deja a intrat pe teren în ultimele 20 de minute ale meciului cu Hapoel Beer Sheva, ”Bizonul” Gnohere a intrat în atenția specialiștilor UEFA cu cele două goluri din minutele 70 și 75, iar aceștia l-au inclus pe lista celor 8 jucători nominzalizați pentru titlul de ”Jucătorul Săptămânii” în Europa League.

Harlem Gnohere are o misiune foarte grea în acest sondaj. El se luptă cu jucători care au reușit performanțe deosebite în etapa de ieri din Europa League. Printre ei se află Wiliam Jose, autor a 4 goluri în meciul Vardar - Real Sociedad, sau Emiliano Rigoni, autor al unui hat-trick în meciul Zenit - Rosenborg.

ÎL PUTEȚI VOTA AICI PE GNOHERE în acest sondaj UEFA! - până azi la ora 16:00!

În acest moment, ”Bizonul” ocupă locul 1 în acest poll, cu 38% din voturi.

În urmă cu patru săptămâni, Budescu a câștigat titlul de "Jucătorul etapei în Europa League", fiind votat de fani pe site-ul UEFA.com. Românul a obținut atunci 46% din voturile suporterilor, de două ori mai mult decât următorul clasat, Alexandr Kokorin. Apoi, în runda a doua, Budescu s-a clasat pe locul secund, fiind învins de același Kokorin.

Erou degeaba! Gnohere, omul care a adus victoria FCSB-ului cu Beer Sheva revine pe banca de rezerve. Becali: ”Alibec va ... Meme Stoica, un nou atac la adresa rivalilor din Liga 1: ”CFR Cluj e favorită pentru câștigarea Champions League”, a dec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x