Antena Căutare

Simona Halep, apariție rară în costum de baie. Cum s-a lăsat pozată tensimena, pe un iaht în Dubai

Simona Halep a plecat în Dubai unde s-a și relaxat, dar s-a și antrenat. Tenismena și-a surprins fanii cu apariție în costum de baie.

Colaj cu Simona Halep Galerie
Simona Halep s-a lăsat pozată în costum de baie pe iaht | Instagram & Hepta

Simona Halep se află în Dubai, unde așteaptă un verdict din partea TAS în cazul de dopaj. Recent, tensimena a avut parte de momente de relaxare pe iaht, de unde a publicat o imagine în care apare purtând un sutien de baie și pantaloni scurți. Simona Halep s-a fotografiat zâmbind, spre încântarea fanilor.

Simona Halep a purtat și o cămașă deschisă peste sutien. Jucătoarea de tenis publică rar imagini în astfel de ipostaze.

Citește și: Cazul care îi dă speranțe Simonei Halep. Suspendare ridicată pentru campioana mondială Norah Jeruto

Simona Halep, apariție sumară în Dubai. Tenismena a trecut apoi la antenament

Momentele de relaxare nu au durat prea mult, pentru că tenismena a intrat în sala de sport, unde a avut parte de un antrenament intens. La finalul sesiunii sportive, Simona Halep s-a lăsat pozată în timp ce stătea pe jos, cu capul pe genunchi, semn că era exteunată.

Citește și: Simona Halep vinde casa din Snagov în care a locuit cu fostul soț. Ce preț uriaș cere pentru vila cu 9 camere și sală de fitness

Deși nu știe dacă va reveni prea curând pe teren, Simona Halep se pregătește din greu și face tot posibilul să-și mențină fizicul de sportivă. Audierile în cazul de dopaj al Simonei Halep vor avea loc între 7 și 9 februarie 2024.

Ce despăgubiri usturătoare cere Simona Halep firmei din cauza căreia s-a dopat

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din octombrie 2022, suspendare pe care tribunalul a decontat-o din perioada de ineligibilitate, a anunțat News.ro. Ca atare, suspendarea fostului număr unu mondial va fi valabilă de la 7 octombrie 2022 până la 6 octombrie 2026.

Halep, de două ori campioană de Grand Slam, în vârstă de 31 de ani, a fost acuzată de două încălcări separate ale TADP. Prima se referea la un rezultat negativ (AAF) pentru substanţa interzisă roxadustat la US Open din 2022, efectuat prin teste regulate de urină în timpul competiţiei. Cea de-a doua acuzaţie se referea la nereguli în paşaportul biologic al sportivului (ABP).

Potrivit Eurosport, avocații Simonei Halep au confirmat că au intentat proces firmei canadiene care a produs suplimentul Keto MCT, responsabil de valorile care o incriminează pe sportivă. Quantum Nutrition, cu sediul în Ontario, Canada, este firma care a produs suplimentul. Keto colagenul respectiv este vândut sub formă de pudră și poartă un nume de insulă grecească: Schinoussa.

ProSport scrie că românca ar putea cere daune financiare de până la peste 10 milioane de dolari, calculate prin raportarea la perioada ei de inactivitate, dar și pierderile comerciale cauzate de prejudiciul de imagine care i-a fost adus.

Ce a postat iubita lui Radu Drăgușin când fotbalistul a debutat la Tottenham. Ioana Stan nu s-a aflat în tribune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x