Antena Căutare

Simona Halep, pentru a doua oară în finala Roland Garros! Tenismena a învins-o pe Pliskova în trei seturi

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în finala French Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2.

Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 2, s-a calificat pentru a doua oară în carieră în finala French Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-3, pe Karolina Pliskova din Cehia, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2.

Halep va evolua din nou pentru trofeul Suzanne Lenglen, după ce a ratat câştigarea lui în 2014, când a pierdut în faţa rusoaicei Maria Şarapova.

Simona a învins-o pe cehoaică după un nou meci dramatic, de mare angajament, în care a reușit să depășească momentele negative din setul secund și să încheie în stil de mare campioană decisivul.

Simona a făcut uitată evoluția mai slabă din startul meciului de miercuri cu Svitolina și a pornit perfect în meciul cu Pliskova, reușind break-ul în game-ul trei al partidei.

Deși a mai avut șanse să câștige pe serviciul adversarei, Halep irosind alte trei mingi de break, cele două și-au păstrat serviciul până la finalul manșei, Halep închizând setul cu mult calm, la patru, după ce nu și-a pierdut serviciul nici măcar o dată.

Pliskova și-a ridicat considerabil nivelul jocului în setul secund. Loviturile cehoaicei au devenit mai puternice, mai plasate, și, pe deasupra, serviciul acesteia a fost la cote înalte.

Simona și-a pierdut serviciul în game-ul șase, a ratat cele trei șanse de a-și lua serviciul înapoi, iar Pliskova nu a mai ezitat până la final și a închis setul.

Jucătoarea noastră a început mult mai montată setul decisiv, servind bine și punând constant presiune pe serviciul cehaoicei.

Break-ul a venit în game-ul patru, când Simona a reușit câteva puncte de toată frumusețea. Apoi, și-a consolidat avantajul salvând două mingi de set ale Pliskovei.

Simona și-a pierdut în cele din urmă serviciul, însă l-a recuperat cu mult calm, și-a păstrat cumpătul, și a închis meciul.

FINAL » Simona Halep - Karolina Pliskova 6-4, 3-6, 6-3

SURSA: GSP.RO

Simona Halep, în semifinale la Roland Garros! Tenismena a revenit spectaculos după două seturi conduse de Svitolina... Simona Halep, primele declarații după calificarea în finala Roland Garros: "Este turneul meu favorit. Acum, trebuie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x