Antena Căutare

Câți bani a câștigat Simona Halep din tenis până în 2022. La 31 de ani are o avere colosală

La 31 de ani, Simona Halep a reușit să adune o avere fabuloasă din premiile câștigate pe terenul de tenis. Româncă chiar a depășit-o pe Maria Sharapova în clasamentul all time al premiilor obținute din sportul alb. Iată câți bani a strâns Halep în cariera sportivă.

colaj de imagini cu simona halep pe teren si la conferinta Galerie
La 31 de ani, Simona Halep a reușit să adune o avere fabuloasă din premiile câștigate pe terenul de tenis. Româncă chiar a depășit-o pe Maria Sharapova în clasamentul all time al premiilor obținute din sportul alb. Iată câți bani a strâns Halep în cariera sportivă. | Profimediaimages.ro

Simona Halep este una dintre cele mai apreciate jucătoare de tenis din lume. Românca a ocupat locul 1 mondial în circuitul WTA timp de 64 de săptămâni.

Era sfârșitul anului 2012 când Halep intra pentru prima dată în top 50 mondial. Câteva luni mai târziu, ea a ajuns în top 20 și, în cele din urmă, în top 10 în luna ianuarie 2014.

Citește și: Ce a transmis Simona Halep, după înfrângerea din semifinalele de la Wimbledon 2022: „Nu am nicio explicație”

Ce avere a aduna Simona Halep din tenis

Timp de 373 de săptămâni, Simona Halep a reușit să se mențină în top 10 WTA. Anul 2013 a fost unul formidabil căci atunci a câștigat primele 6 titluri WTA în același an calendaristic.

La finalul celor 12 luni de foc, ea a fost desemnată cea mai bună jucătoare WTA și cea mai bună jucătoare a anului 2013 de către ESPN Center Court.

Performanțele fostului număr 1 mondial de-a lungul carierei s-au concretizat și în averea pe care aceasta a strâns-o.

Simona Halep a ajuns la un total de 38,97 de milioane de dolari, bani proveniți doar din câștigurile obținute din tenis. Acest lucru o clasează pe locul trei în topul celor mai bine plătite sportive din lumea tenisului, ea fiind depăşită doar de către surorile Williams.

Serena Williams (94.518.971 de dolari) şi Venus Williams (42.280.540 de dolari) sunt singurele care au câştigat mai mulţi bani din sportul alb.

Ce avere are soțul Simonei Halep, Toni Iuruc

Conform Fanatik, Toni Iuruc conduce șase firme, dintre care una de publicitate, și activează în zona imobiliarelor. Bărbatul ar câștiga peste 100.000 de euro lunar din închirierea spațiilor de birouri pe care le deține.

Toni Iuruc deține imobile și în București. În cazul unei proprietăți din zona Grădinii Botanice din Capitală, soțul Simonei Halep a solicitat o autorizație pentru extinderea imobilului cu încă un etaj. Este vorba, bineînțeles, tot de o clădire de birouri.

Citește și: Ons Jabeur a copiat-o pe Simona Halep! Sportiva din Tunisia a sărit în râu, după ce a cucerit titlul la Berlin

La fel ca Simona Halep, Toni Iuruc este pasionat de autoturisme. El deține mai mulți bolizi, al căror preț se ridică la câteva sute de mii de euro.

Potrivit sursei citate, averea lui Toni Iuruc este de ordinul milioanelor de euro.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x