Antena Căutare

Steaua - FC Vaslui 1-1

Steaua a terminat la egalitate pe teren propriu, scor 1-1, cu FC Vaslui, intr-o partida din cadrul etapei a 18-a, si ramane cu o singura victorie in campionat din ultimele zece meciuri, in timp ce moldovenii sunt neinvinsi cu Viorel Moldovan pe banca tehnica.

Moldovenii au inceput partida mai hotarati si au reusit sa deschida scorul in minutul 8, prin Wesley. Milisavijevic a patruns in careu pe partea stanga, dupa ce a depasit patru jucatori ros-albastrii, a trimis in spate pentru Wesley, care a marcat pe langa Zapata.

Elevii antrenati de Marius Lacatus au reusit sa aduca egalarea in minutul 27. Ogararu a centrat de pe partea dreapta si Bogdan Stancu l-a executat pe portarul moldovenilor, Kuciak, cu un sut din voleu.

Imediat dupa golul marcat de Steaua, pe teren a fost aruncata o petarda, lucru interzis de regulament, dupa ce la inceputul meciului, fanii de la peluza nord au aprins cateva torte si fumigene.

Ros-albastrii au terminat partida cu un om in minus, Toja fiind eliminat in minutul 85 pentru un al doilea cartonas galben.

Echipe:

Steaua: Zapata - Ogararu, E. Baciu, Ghionea, Golanski - Ov. Petre - Nicolita (Tiago Gomes `87), Stancu, Toja, D. Moreno (Semedo `70) - Kapetanos (Litu `81). Antrenor: Marius Lacatus.

FC Vaslui:
Kuciak - Buhus, Farkas, Canu, Hugo Luz - Genchev, Pavlovic - Ad. Gheorghiu (Ljubinkovic `67), Wesley (Zubar `90), Milisavijevic - Burdujan (Temwanjera `46). Antrenor: Viorel Moldovan.

In urma acestui rezultat, Steaua a acumulat 30 de puncte dupa 18 meciuri si se afla la 5 puncte de liderul Dinamo, care are un joc mai putin disputat, in timp ce FC Vaslui a acumulat 26 de puncte si se mentine pe pozitia a 9-a.

Foto: AGERPRES
Pavel Nedved: "Ma voi retrage la finalul acestui sezon!"... Steaua - FC Vaslui, blocat la pariuri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x