Antena Căutare

Toată lumea se ceartă cu toată lumea! Scandal total la FCSB: "Vă bateţi joc de noi, mai bine mergeţi la oi, plecaţi de la echipă"

FCSB a început să scârţâie din toate încheieturile, iar fanii roş-albaştrilor au luat foc după remiza cu CSU Craiova. Enache a fost distrus de suporteri, în timp ce patronul echipei a mitraliat mai mulţi fotbalişti.

"Enache, du-te la oi! Pleacă de la Steaua, că nu poţi să dai nici măcar o centrare. Trebuie să mergem la doctor după fiecare meci de-al vostru", i-au strigat fanii fundaşului de la FCSB.

La finalul contruntării cu Craiova, scor 1-1, Gigi Becali l-a desfiinţat pe Ovidiu Popescu şi l-a criticat şi pe Denis Alibec, pe care l-a acuzat că nu a vrut să joace.

"Ovidiu Popescu nu e de Steaua, m-am convins cu el, iar Alibec e supărat că nu mai e căpitan, d-aia nici n-a vrut să joace, deşi nu e accidentat", a spus Becali.

Veste neașteptată. Este însărcinată! Una dintre cele mai iubite sportive ale României va avea un copil!... Primul semn că Neymar chiar pleacă! Barcelona a ajuns la un acord cu Liverpool pentru transferul lui Coutinho...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x