Antena Căutare

ULTIMA ORĂ! Simona Halep a bătut palma cu noul sponsor! Astăzi a făcut primul antrenament cu noul echipament

Telenovela noului sponsor tehnic al Simonei Halep, o poveste care a pus pe jar întreaga presă din România și de peste hotare, pare că a ajuns la final. Fostul lider WTA a făcut astăzi primul antrenament după finala pierdută la Australian Open în hainele noului brand.

În această dimineață, în Sala Polivalentă din Cluj, Simona Halep a ieșit pe teren îmbrăcată cu hainele celor de la Nike, cel mai important brand de profil din lumea sportului. Conform telekomsport.ro, Simona Halep ar fi ajuns la un acord celebra companie, iar anunţul oficial va veni peste câteva zile. Este o lovitură importantă dată de sportiva noastră, care va face astfel un pas în faţă după despărţirea de Adidas.

ULTIMA ORĂ! Simona Halep a bătut palma cu noul sponsor! Astăzi a făcut primul antrenament cu noul echipament

Semnele înțelegerii dintre Simona Halep și cei de la Nike au apărut încă de zilele trecute. Marți, la aterizarea la Cluj Napoca, acolo unde a venit să-și susțină colegele din echipa de Fed Cup, Simona Halep a apărut în fața presei și a fanilor purtând cât se poate de vizibil haine ale americanilor de la Nike. Pe sub haina de culoare neagră, romanca a ales să îmbrace un tricou alb pe care scria cu litere mari numele producatorului american, iar pe pantaloni era cat se poate de vizibil logo-ul Nike.

Tot marți, dar spre seară, fostul lider WTA a asistat la meciul de baschet dintre U BT Cluj şi Keravnos Nicosia purtând o bluză de trening cu însemnele celor de la Nike.

ULTIMA ORĂ! Simona Halep a bătut palma cu noul sponsor! Astăzi a făcut primul antrenament cu noul echipament

foto: telekomsport.ro

Gigi Becali i-a făcut echipa lui Dică pentru derby-ul cu CFR Cluj! Ce rezultate obține FCSB când patronul alcătuiește pr... Fed Cup: România - Canada, lupta pentru Playoff-ul Grupei Mondiale! Programul meciurilor de sâmbătă și duminică. Sorana ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x