Antena Căutare

Ultima zi la Campionatele Europene de înot în bazin scurt pe AntenaPLAY: Badea în finală, iar Popovici luptă pentru aur la 19:08

David Popovici se află în cursa pentru medalia de aur la proba de 100 de metri liber la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni.

Ultima zi la Campionatele Europene de înot în bazin scurt pe AntenaPLAY: Badea în finală, iar Popovici luptă pentru aur la 19:08
Ultima zi la Campionatele Europene de înot în bazin scurt pe AntenaPLAY: Badea în finală, iar Popovici luptă pentru aur la 19:08 | Profimedia

Deţinător al titlurilor mondial şi european la aceeaşi distanţă în bazin lung în 2022, Popovici îşi propune să completeze colecţia cu un titlu european în bazin scurt. Finala atletului este programată în sesiunea de seară de duminică, de la ora 19:08, iar evenimentul poate fi urmărit live pe AntenaPLAY şi pe AntenaStars.

Ultima zi la Campionatele Europene de înot în bazin scurt pe AntenaPLAY: Badea în finală, iar Popovici luptă pentru aur la 19:08

Ultima zi a competiţiei de la Campionatele Europene de înot în bazin scurt de la Otopeni începe la 09:30, cu cea mai scurtă sesiune de dimineaţă până în prezent. Trei sportivi români vor participa în serii, începând cu Robert-Andrei Badea, programat în seria a doua la 400 de metri mixt masculin la ora 09:36.

Citește și: David Popovici, locul 2 în semifinala de 100m freestyle la CE de Înot în bazin scurt. Proba a fost în AntenaPLAY

Următoarele două reprezentante ale României, Ioana-Maria Ştirbu şi Diana-Gabriela Stiger, vor concura în seriile la 400 de metri liber feminin, programate în seria a doua la ora 09:48. Sesiunea de dimineaţă include şi probele de 4×50 de metri mixt ştafetă mixtă.

Mai multe informații puteți citi pe as.ro!

Sesiunea de seară, care începe la ora 18:00, aduce momentul aşteptat al finalelor. Printre acestea se numără finala de 100 de metri mixt masculin, finala de 50 de metri bras masculin, finala de 200 de metri liber feminin, finala de 200 de metri spate masculin și altele. David Popovici va concura în finala probei de 100 de metri liber masculin la ora 19:08.

David Popovici a comentat asupra finalei probei de 100 de metri liber, exprimând preocupare cu privire la programul încărcat al competiţiei de la Otopeni. Sportivul va avea o nouă confruntare cu Matt Richards, campionul de la 200 de metri liber.

Citește și: David Popovici, locul 4 în finala de 200 m freestyle la Campionatele Europene de Înot în bazin scurt. Proba a fost în AntenaPLAY

„A fost un program foarte încărcat. Acum mi-am dat seama că nici nu am apucat să mă uit la a doua semifinală, dar m-am calificat automat, pentru că am ieşit al doilea din serie. Program foarte încărcat, greu, dar un antrenament foarte bun pentru concursurile ce o să vină şi cele foarte importante pentru mine.

Mă simt bine, mă simt decent. Nu cred că e bine să te simţi prea bine, că după ţi se poate întâmpla ceva rău. Mă simt binişor, decent. Asta e starea mea cea mai bună.

Sunt curios cum o să decurgă proba de mâine, mi-aş fi dorit să fie şi Patrick. Dacă despre mine se zice că sunt tânăr şi mic, el e şi mai mic, şi mai tânăr. Şi e bun, e bun rău de tot”, a spus Popovici, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Campionatele Europene de înot în bazin scurt, în AntenaPLAY. David Popovici, Nicuşan şi Gergely s-au calificat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x