Antena Căutare

VESTE CUTREMURĂTOARE după meciul Sevilla - Liverpool! Antrenorul gazdelor și-a anunțat elevii că suferă de o boală gravă

Seara de Liga Campionilor de ieri ne-a oferit noi meciuri dramatice, cu goluri pe bandă rulantă și cu răsturnări spectaculoase de scor. Fără îndoială, FC Sevilla şi Liverpool au pus în scenă unul dintre cele mai spectaculoase meciuri din această ediţie a Ligii Campionilor.

"Cormoranii" lui Klopp au condus cu 3-0, însă echipa gazdă a revenit senzațional şi a încheiat partida la egalitate. Din păcate pentru gazde, drumul de la agonie la extaz nu s-a oprit aici. La finalul partidei, presa din Spania a oferit un anunţ de-a dreptul cutremurător.

Conform presei centrale din Spania, Eduardo Berizzo, antrenorul celor de la FC Sevilla, le-a transmis la pauză jucătorilor săi, când scorul era 3-0 în favoarea adversarilor, că a fost diagnosticat recent cu cancer de prostată.

Ambiționați sau nu de această veste cumplită, andaluzii au marcat de trei ori în partea secundă, prin Ben Yedder (51 şi 60) şi Pizarro (90+3). În momentul golului egalizator, toţi jucătorii s-au dus spre banca tehnică pentru a se bucura alături de antrenorul lor.

"Le-am spus jucătorilor mei la pauză că trebuie să joace cu sufletul şi să arătăm mândria pe care o avem" - a declarat antrenorul la finalul partidei.

FC Sevilla nu a oferit nicio informaţie oficială în acest caz, dar potrivit presei spaniole Berizzo va fi operat cât mai curând. În vârstă de 48 de ani, Berizzo conduce FC Sevilla din luna mai a acestui an.

OFICIAL: Se construiesc 4 stadioane noi în România. Iată echipele de tradiție care vor beneficia de arenele de lux... Lovitură de teatru! Claudiu Niculescu, omul care visa să antreneze în ”Ștefan cel Mare” le-a dat răspunsul final șefilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x