Antena Căutare

Trupa Nightwish, aflată la București pentru a susține un concert, a mers în vizită la doi dintre răniții de la Colectiv

Alex şi Nicoll Şerban, doi fraţi răniţi în tragedia din Colectiv, care sunt încă internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, au avut parte de o surpriză uriaşă. Cei doi au fost vizitaţi în spital de trupa Nightwish, aflată în Bucureşti pentru a susţine un concert.

Trupa Nightwish, aflată la București pentru a susține un concert, a mers în vizită la doi dintre răniții de la Colectiv
Alex și Nicoll, alături de membrii trupei Nightwish, pe holurile spitalului "Grigore Alexandrescu"

Surpriză uriașă pentru doi tineri greu încercați în tragedia care a furat 60 de vieți, petrecută la finalul lunii octombrie, în Clubul Colectiv din Capitală.

Alex şi Nicoll Şerban, doi fraţi răniţi în tragedia din Colectiv, care sunt încă internaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, au avut parte de o zi perfectă. Cei doi au fost vizitaţi în spital de trupa Nightwish, aflată în Bucureşti pentru a susţine un concert.

Cei doi se simt din ce în ce mai bine și, în ciuda faptului că se află în continuare internați în Spitalul Grigore Alexandrescu, Alex și Nicoll abia așteaptă să-și reia activitățile zilnice. Să-și trăiască viața, să se bucure de tinerețe și să încerce să treacă peste drama Colectiv.

Alex și Nicoll Șerban

Nicoll a postat pe contul său de Facebook un mesaj de mulțumire pentru toți cei care au susținut-o: "Hey! Dupa fix 3 saptamani nu tocmai ok pentru mine, am reusit sa intru pe internet. Va multumesc tuturor pentru sustinere si va rog frumos sa ma intelegeti ca nu va pot raspunde asa cum mi.as dori, mainile mele nevrand sa ma asculte in totalitate. Mesajele voastre le pot citi, ma bucura si imi dau putere sa merg mai departe si poate intr.o zi sa ne intalnim si sa ne bucuram ca ce a fost rau a trecut", a fost mesajul tinerei.

Vizita trupei finlandeze a fost răspândită cu repeziciune pe internet. Postarea cu anunțul a fost însoțită de o fotografie de pe holurile spitalului.

Galerie FOTO. Amintiri din anii 90. Așa arătau telefoanele mobile ale românilor în primul deceniu de libertate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x