Antena Căutare

Universul protejează oamenii care au o trăsătură singulară de personalitate și îi ține la distanță pe cei care nu o au

Din cauza lucrurilor rele care se întâmplă în lume, tot mai mulți oameni stau cu frică și griji pentru viitorul lor. Cu toate acestea, universul are planuri pentru fiecare dintre noi, iar cel mai important aspect este reprezentat de faptul că unele persoane sunt protejate dacă îndeplinesc o condiție. Iată care este regula de aur.

Imagine cu o femeie care are o sclipire în jurul capului ce reprezintă puterea universului Galerie
Universul protejează oamenii care au o trăsătură singulară de personalitate și îi ține la distanță pe cei care nu o au. | Shutterstock

De-a lungul timpului au existat mai multe ipoteze conform cărora integritatea oamenilor este cea mai importantă trăsătură de personalitate pentru o viață cât mai bună și cinstită.

De curând, acest subiect a revenit în atenția publicului fiind din ce în ce mai popular chiar și în cazul rețelelor sociale.

Citește și: Test de personalitate rapid. Ce arată despre tine poziția în care ții picioarele, atunci când stai așezat

Universul protejează oamenii integrii

Phil Good, un internaut cunoscut pe rețeaua TikTok, oferă în cadrul fiecărui videoclip postat citate motivaționale și explică cum funcționează universul de fapt.

De curând, acesta a postat un videoclip în care a povesit de ce universul îi are în aria sa de protecție pe cei care dau dovadă de integritate.

„Este aproape ca și cum ai avea această bulă invizibilă și protectoare în jurul tău oriunde mergi (...) Și dacă oamenii te judecă când treci pe lângă ei, dacă vorbesc la spatele tău, vor suferi acele consecințe” a explicat Phil.

Integritatea este o trăsătură de personalitate din ce în ce mai rară, însă o mare parte dintre oameni conștientizează cât de mult bine le aduce un astfel de comportament, și treptat, aceștia încep să îl adopte pentru binele lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Această trăsătură este una dintre cele mai importante valori ale unui om, moralitatea fiind cel mai de preț aspect care îi ajută pe oameni să ajungă unde și-au propus într-un mod cinstit și onest.

Răutatea, trădarea și alte lucruri rele vor sta departe de cei mai corecți oameni pentru că ei emană o energie puternică în jur care nu le va permite altora să se apropie și să le facă rau.

Citește și: Test de personalitate rapid. Imaginea pe care o vezi prima dată arată ce fel de șofer ești

Universul nu îi răsplătește pe cei fără integritate

Un comportament inadecvat, plin de răutate și de acțiuni negative, îi va face pe oameni să stea departe de lucrurile bune în viață. Universul funcționează într-o oarecare măsură pe baza legii atracției, care presupune faptul că primești ceea ce oferi.

În cazul în care oamenii se simt loviți de ghinion și că totul merge rău în viața lor, ar fi bine ca aceștia să regândească o mare parte dintre acțiunile pe care le-au făcut și au adus consecințe negative la adresa altor oameni sau chiar și animale.

Citește și: Ce dezvăluie ora la care te culci despre tine și personalitatea ta. Ce spune despre tine dacă îți place să te trezești dimineața

Universul le va arăta oamenilor care nu au integritate că lucrurile bune sunt foarte departe de ei. Cel mai bun lucru pe care îl poate face o persoană în acest sens este de a încerca să repare răul făcut și de a avea intenții viitoare bune și cinstite.

Phil a povestit cât de importantă este, de asemenea, iertarea celor care fac rău fie intenționat sau nu. „Dacă cineva te fură, dacă cineva îți greșește, lasă-l” este sfatul pe care îl oferă bărbatul.

Citește și: Spune-mi ce mănânci ca să-ți spun cine ești. Testul care-ți va spune cine ești în funcție de ce preferi să mănânci la micul-dejun

Universul îi răsplătește cu lucruri bune pe cei care dau dovadă de integritate, de iertare și de un comportament demn, și, tocmai de aceea, este bine ca atunci când facem un lucru rău să încercăm să îl îndreptăm și să nu îl mai repetăm.

Cât costă un bilet la Revelion 2024 organizat de Palatul Ghica. Prețul care i-a făcut pe români să se gândească de mai m... Creatura care a uimit o lume întreagă. Se credea dispărută din anul 1936, dar și-a făcut din nou apariția pe o plajă din...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x