Antena Căutare

Imagini apocaliptice pe litoralul românesc. Un NOR neobișnuit a apărut pe plajă, iar lumea s-a îngrozit!

In statiunea Mamaia furtuna i-a lovit din plin pe turistii care se bucurau de vacanta. Nori negri au impanzit cerul din Constanta, iar in statiunea Mamaia a pornit in urma cu putin timp o furtuna care i-a facut pe turisti sa fuga spre cazari.

In statiunea Mamaia furtuna i-a lovit din plin pe turistii care se bucurau de vacanta.

Nori negri au impanzit cerul din Constanta, iar in statiunea Mamaia a pornit in urma cu putin timp o furtuna care i-a facut pe turisti sa fuga spre cazari.

Vremea va fi in continuare instabila, insa si calduroasa in regiunile vestice si nord-vestice. innorarile vor fi temporar accentuate cu precadere in cursul zilei, cand se vor semnala averse insotite de descarcari electrice in sudul, centrul si estul tarii, precum si in zonele de deal si de munte si pe arii mai restranse in restul teritoriului. Izolat, cantitatile de apa vor fi insemnate si vor fi posibile caderi de grindina. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in regiunile sud-vestice, dar si de scurta durata in timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 25 si 33 de grade, iar cele minime se vor situa intre 14 si 23 de grade.

PROGNOZA METEO pentru marti, 31 iulie

Vremea va fi in continuare instabila, cu innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in cea mai mare parte a tarii. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate si vor fi posibile caderi de grindina. Temperaturile maxime se vor incadra intre 24 si 32 de grade, iar cele minime intre 14 si 24 de grade.

Iulie se încheie cu potop! Ploile pun stăpânire pe toată țara. Cum va fi vremea zilele următoare... Val de CANICULĂ EXTREMĂ! Meteorologii au făcut anunţul pentru următoarea perioadă: Temperaturile pot ajunge şi la 50 de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x