Antena Căutare

Prognoza meteo. ANM anunță de când se încălzește vremea în România

Vremea prezintă o răcire semnificativă în următoaree zile. Valorile termice vor scădea cu 10-12 grade, în comparație cu zilele precedente. ANM, anunță când se încălzește.

Prognoza meteo. ANM anunță de când se încălzește vremea în România
Vremea se încălzește în noiembrie

ANM anunță o încălzire a vremii începând de săptămâna viitoare. Iată cum va fi vremea pe regiuni în perioadă 4-10 noiembrie.

Vremea în Banat

Este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 16...19 grade, mediat regional. Aceeasi evoluție o vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în perioadele 6-8 noiembrie.

Vremea Crișana

Este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 15...19 grade, mediat regional. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în perioadel 6-8 noiembrie.

Meteo Transilvania

este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, maximele urmând a se încadra într-un ecart mediu de 12...16 grade. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului, cu o scădere bruscă și semnificativă, astfel că la sfârșitul lunii octombrie și începutul lui noiembrie minimele se vor situa în medie între -2 și 2 grade, urmând ca în cea de-a doua săptămână de prognoză să crească la valori de 2...5 grade. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în intervalul 6-8 noiembrie.

Prognoza meteo pentru Maramureș

Este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 14...17 grade, mediat regional. Aceeasi evoluție o vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Vremea în Moldova

După 2 noiembrie este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic diurn de 10...13 grade, mediat regional. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în intervalul 6-8 noiembrie.

Prognoza meteo Dobrogea

este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 14...18 grade, mediat regional. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Meteo Muntenia

Este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 14...16 grade, mediat regional. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Vremea în Oltenia

este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori apropiate și chiar peste cele normale în prima decadă a lunii noiembrie, în special în perioada 4-8 noiembrie, când sunt prognozate maxime de 15...17 grade, mediat regional. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului.

Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată intervalul 6-7 noiembrie.

Vremea la munte

este estimată o încălzire treptată a vremii, determinând un ecart termic cu valori peste cele obișnuite în prima decadă a lunii noiembrie, fiind prognozate maxime în medie de 5...10 grade. O evoluție similară vor avea și valorile nocturne ale temperaturii aerului, cu o scădere bruscă și semnificativă.

Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în intervalul 4-8 noiembrie, atunci când -mai ales la altitudini de peste 1400 m- vor predomina ninsorile.

Citește și:

Vremea pe patru săptămâni: Prognoza meteo noiembrie 2019: vremea se schimbă radical

Prognoză meteo specială pentru București. ANM anuntă o maximă de 5 grade Celsius în Capitală

Alertă meteo ANM frig, ninsoare și viscol: Când cresc temperaturile... ATENȚIE, vin ploile de toamnă! Ce regiuni vor fi afectate considerabil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x