Antena Căutare

Au plâns mii de români odată cu ele! Ce s-a ales de „Veverițele năzdrăvane”, copiii nevăzători cu voci superbe? Muzica e cea mai frumoasă fereastră către lume!

Nu au lumina ochilor, dar au miere în glas, iar talentul lor a impresionat mii de români. „Ce s-a ales de  „Veverițele năzdrăvane”, copiii nevăzători cu voci superbe?”, se întreabă mulți foști susținători.

Nu au lumina ochilor, dar au miere în glas, iar talentul lor a impresionat mii de români. „Ce s-a ales de „Veverițele năzdrăvane”, copiii nevăzători cu voci superbe?”, se întreabă mulți foști susținători.

Au concerte peste concerte, unul recent chiar la Palatul Copiilor din București, au colaborat cu Corul „Madrigal”, iar muzica pare să le dea o frumusețe aparte vieții.

Erau la un pas să câștige marea finală a sezonului 7 "Next Star", atunci când "Veveriţele năzdrăvane" au cântat melodia "Mociriţă cu trifoi", interpretată de Narcisa Suciu. Atunci nu au luat Marele Premiu, dar au câștigat inimile telespectatorilor.

„Veverițele năzdrăvane” au demonstrat atunci că au talent cât zece, iar reprezentația lor în finală a fost una excepțională! Copilașii cu deficienţe de vedere continuă să facă ceea ce știu mai bine: muzică.

Și, mai presus de orice, au dat și dau tuturor o lecție prețioasă: aceea că muzica leagă oamenii și îi face să fie mai frumoși și că nu există nicio limită atunci când ai pasiune pentru ceva!

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x