Antena Căutare

Cea mai tânără concurentă de la “Next Star”, micuța Lorena din Vaslui, câștigă tot ce prinde! La cinci anișori neîmpliniți, are talent, iubit și un teanc de diplome

La sfârșitul anului 2016, Lorena Popa, o fetiță de 4 ani şi jumătate, a pășit deloc timid pe scena „Next Star”. Era cea mai micuță concurentă din istoria emisiunii, avea talent cât zece, o frumusețe aparte și un accent moldovenesc autentic! 

La sfârșitul anului 2016, Lorena Popa, o fetiță de 4 ani şi jumătate, a pășit deloc timid pe scena „Next Star”. Era cea mai micuță concurentă din istoria emisiunii, avea talent cât zece, o frumusețe aparte și un accent moldovenesc autentic!

Fără emoții, a dovedit că are talent și că poate cânta muzică populară. Juraţii au fost topiţi după dragă moldoveasca şi i-au oferit cu mare drag patru steluţe verzi la prima participare.

De atunci, frumușica vasluiancă a rămas la fel de asorabilă și îndrăgostită de un coleg de grădiniță. În plus, a participat la foarte multe concursuri, unde a luat multe premii, printre care amintim Festivalul NaȚional „Lira” din Maramureș.

Micuța Lorena va fi surclasată joi de „cel mai mic concurent” din istoria “Next Star”, care urcă joi, 16 februarie, de la ora 20.30, pe scena show-ului prezentat de Dan Negru, la Antena 1.

Copilul se numește Alin, are un an și zece luni și vine însoțit de mama, tatăl și sora sa, pentru un număr special de speed stacks (activitate sportivă executată cu pahare speciale)

Hocus Pocus Preparatus! Scena de la „Next Star” devine un laborator, iar jurații - asistenții “Profesorului trăsnit”... Jurații Pepe, Alina Eremia, Dorian Popa și CRBL devin rivali în noul sezon „Next Star”. Va fi o luptă aprigă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x