Antena Căutare

Dan Negru incheie in forta primul sezon al emisiunii cu prichindei! Finala Next Star, lider autoritar de audienta

Joia aceasta, campionul divertismentului, Dan Negru, a incheiat in forta primul sezon al emisiunii cu prichindei, marea final impunandu-se ca lider de piata la nivelul tuturor categoriilor de public. Muzica de calitate, teatru, dans si multa seriozitate, toate venite din partea unor micuti cu varste cuprinse intre patru si zece ani, acestea au fost ingredientele unui show magic la Antena 1. Din ce in ce mai numerosi, telespectatorii au condus ieri postul din Baneasa in fruntea clasamentului de audienta atat in Prime Time, cat si la nivelul intregii zile. Acces Direct, Next Star, Un show pacatos, Observator 16, precum si ambele intervale de difuzare Mireasa pentru fiul meu au surclasat competitia la nivelul targetului comercial al statiei, 18-49 urban.

Un Show Pacatos, Observator 16, precum si ambele intervale de difuzare Mireasa pentru fiul meu au fost si ele prima optiune a celor mai multi telespectatori din randul targetului comercial al statiei, 18-49 urban.

Omar, micutul libanez, a castigat marea finala Next Star!... Lora, mesaj emotionant pentru toti concurentii Next Star...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x