Antena Căutare

Nu e Lizuca, dar vine din ”Dumbrava minunată”! Serena impresionează cu forța din voce, demnă de o adevărată artistă

Serena Gabur  are 11 ani, vine tocmai din Dumbrava Rosie, județul Neamt și e gata să impresioneze juriul de la ”Next Star”.

Serena Gabur are 11 ani, vine tocmai din Dumbrava Rosie, județul Neamt și e gata să impresioneze juriul de la ”Next Star”.

E atât de încrezătoare în talentul său, încât păsește fără emoții pe scenă și salută ca o adevărată artistă: ”Bună seara, București!”.​

Prima impresie, cu adevărat plăcută! ”Are prezență scenică, asta e clar!”

Începe să cânte, alege o piesă grea, ”Sound of silence”, iar Pepe pare de-a dreptul impresionat de forța vocii Serenei. Și Alina ridică din sprâncene, semnă că potențialul concurentei de a ajunge o mare artistă e foarte ridicat.

Bravo, Serena!

Dacă ți-a plăcut, votează și tu concurentul printr-un SMS la 1272 (cost 0.6 Euro tva inclus) cu textul „SERENA”, ca să ajungă în finala de popularitate. Câștigătorul va fi anunțat la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

La mulți ani, Omar/ Kul 'am wa antum bekheir, Omar! Copilul-fenomen de la ”Next Star” a împlinit 16 ani și s-a transform... 14 versus 38. De ani! Mihai și mișcările lui pe ”role agresive” l-au impresionat pe CRBL: ”Mă înveți și pe mine?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x