Antena Căutare

Omar de la „Next Star” nu mai e de mult un copil: „Nu prea o spun pentru că nu îmi stă în fire să mi expun iubirea!”. Fotografia de mii de Like-uri!

Omar de la „Next Star” nu mai e de mult un copil! La 16 ani, are deja milioane de fani în întreaga lume, e un adolescent care face exact ceea ce îi place și nu ezită de fiecare dată să recunoască acest lucru!

Omar de la „Next Star” nu mai e de mult un copil! La 16 ani, are deja milioane de fani în întreaga lume, e un adolescent care face exact ceea ce îi place și nu ezită de fiecare dată să recunoască acest lucru!

Însă, cu toate că are lumea la picioare, adolescentul a „rămas cu picioarele pământ”. De fiecare dată când are ocazia, îi mulțumește tatălui său pentru sprijinul necondiționat și-i reamintește că fără ajutorul său, nu ar fi reușit.

Recent, Omar a scris pe Facebook cât de recunoscător îi este părintelui său. La fotografie în care apare alături de tatăl său, „pierdut” printre zecile de oameni prezenți la o petrecere, adolescentul a scris cea mai frumoasă declarație de dragoste și apreciere pentru tatăl său.

„Poate că mulţi dintre voi au observat doar o poză în care mă distrez cu publicul, însă, eu observ în această poză cât de frumos este să ai pe cineva lângă ţine, mai exact, tatăl meu. 
Nu prea o spun pentru că nu îmi stă în fire să mi expun iubirea faţă de unele persoane din viaţă mea, însă, să ai un tată despre care poţi spune că e un 'tată care îţi da bani' şi să fii fericit mi se pare o prostie. Tatăl meu îmi oferă tot ce îmi doresc, însă ceea ce apreciez cel mai mult este faptul că îmi este alături mereu, sunt o fire foarte complicată şi el este singurul care îmi va înţelege dorinţele mereu. Se observă fericirea de pe chipul lui atunci când vede că fac exact ceea ce trebuie. Mi a fost alături mereu, la fiecare criză de nervi, chiar şi în unele momente în care am vrut să pun stop muzicii din cauza unor secunde în care simţeam că nu mai pot, el mereu m a făcut să continui şi mi a fost alături de la început, a crezut mai mult în mine decât cred eu chiar şi în prezent, pierde nopţi pentru a mă ajută să mi îndeplinesc visul şi eu încă nu înţeleg asta, însă, el mi a promis că o să înţeleg mai târziu treaba asta şi am deplină încredere în el.
Mulţumesc, prietenul meu cel mai bun, baba!”,
a scris Omar.

Cu siguranţă vă amintiţi de puştiul care a câştigat primul sezon Next Star. Puştiul nu s-a oprit, însă, la această competiţie.Și-a continuat cariera muzicală și revine, ori de câte ori are ocazia, în mijlocul fanilor.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x