Antena Căutare

Încă o nuntă în familia Ionelei? Aurelian, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", fermecat de Speranța, sora miresei

În sfârşit şi-a împlinit visul, în şa este posibil să joace şi la nunta surorii sale. Speranţa l-a cucerit definitiv pe Aurelian, fost concurent la Mireasă pentru fiul meu, care are de gând să-şi încerce norocul în dragoste cu sora Ionelei.

În sfârşit şi-a împlinit visul, în şa este posibil să joace şi la nunta surorii sale. Speranţa l-a cucerit definitiv pe Aurelian, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", care are de gând să-şi încerce norocul în dragoste cu sora Ionelei.

Ionela și Teodor au plecat în viață, de mână, într-un dans al iubirii. Cei doi miri au strălucit... Teodor, încercare grea! Jartiera Ionelei i-a dat bătăi de cap. Legat la ochi și la mâini, îngenuncheat are parte de o ca...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Urmărește Nuntă cu scântei integral și pe Antena Play: https://goo.gl/s15GCJ. Dacă nu eşti în fața televizorului, poți vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează și tu!

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x