Antena Căutare

Radu Valahu și aleasa inimii sale vor să-și unească destinele. Ea e cea care îi stă alături ”fiorosului”!

Radu Valahu și Roxana, aleasa inimii sale, au ales să-și organizeze cel mai important eveniment din viață sub îndrumarea Anei Morodan. 

Radu Valahu și Roxana, aleasa inimii sale, au ales să-și organizeze cel mai important eveniment din viață sub îndrumarea Anei Morodan.

Radu Valahu și Roxana s-au cunoscut în urmă cu trei ani, pe vremea când ea era prezentatoare tv și a fost chemată de acasă tocmai pentru că aveau în platou un invitat important, pe Radu Valahu. Roxana spune că a fost dragoste la prima vedere și că, din prima clipă când l-a văzut, a realizat că este bărbatul la care a visat toată viața.

Ea i-a cerut numărul de telefon și de atunci au fost de nedespărțit. La fix un an de zile s-au căsătorit civil. Acum, ei vor să facă nunta visurilor lor.

Astăzi, de la ora 14.00, la Antena 1, ”Luceafărul Huilei”, Miron Cozma, vine la ”Nuntă cu Scântei!”... Nuntă cu Scântei. Vezi aici cum arată rochia de mireasă a Roxanei Avram, superba logodnică a lui Radu Valahu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Urmărește Nuntă cu scântei integral și pe Antena Play: https://goo.gl/s15GCJ. Dacă nu eşti în fața televizorului, poți vedea emisiunea LIVE pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează și tu!

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x