Antena Căutare

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Iuliana Luciu, spectacol total pe barcă. A renunțat la haine și s-a arătat în toată splendoarea

De câteva săptămâni, faimosul nea Marin Barbu a preluat controlul la circul Bellucci. Emisiunea sa, Pofitiți la circ, se difuzează în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1. În ediția cu numărul 14, vedetele pe care prezentatorul le-a chemat sunt cele 4 dive de top: Adriana Trandafir, Iuliana Luciu, Maria Buză și Mirela Voicu.

Iuliana Luciu a primit o sarcină de care a profitat la maxim. Diva s-a simțit în elementul ei în momentul în care soarele și-a făcut apariția, iar munca nu a mai părut atât de grea.

Pentru că îi era prea cald, bruneta s-a gândit că este mai bine să renunțe la haine pentru a-i fi mai ușor să lucreze.

Iuliana Luciu a renunțat la haine și s-a arătat în toată splendoarea în ediția 14 Poftiți la Circ

''A dat soarele! Voiam să mă bronzez și eu un pic'', și-a motivat prezentatoarea TV alegerea de a se dezbrăca în timp ce se afla pe barcă.

Iuliana a atras toate privirile după ce a rămas doar în sutienul minuscul pe care îl purta. Pentru că este conștientă de calitățile sale, superba starletă s-a arătat în toată splendoarea, punându-și în evidență cel mai mare atuu, și anume bustul extrem de generos.

Se pare că decolteul este o trăsătură de familie, de vreme ce și sora sa mai mare, Nicoleta Luciu, este posesoarea unor forme la fel de generoase.

Și nu doar că a lăsat hainele deoparte, ci a stârnit fantezii interzise în momentul în care a început să curețe un furtun cu mișcări provocatoare. Iuliana Luciu s-a folosit de puterea farmecului său cu un simplu burete.

Citește și: Nicoleta și Iuliana Luciu și-au făcut fanii să râdă cu lacrimi! În ce ipostază s-au filmat cele două

Nea Marin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiți la circ, difuzat în fiecare luni, marți și miercuri, de la ora 20:30. Invitații speciali intră în subordinea lui nea Marin Barbu, care îi provoacă să îndeplinească diverse sarcini nu tocmai ușoare.

În fiecare ediție, noi vedete muncesc din greu pentru a face față cu brio provocărilor de la Circul Bellucci.

Poftiți la circ 2020, ediția 14. Farsa care l-a băgat în sperieți pe Liviu Vârciu: "Am crezut ca mi-a spart timpane... Poftiți la circ 2020, ediția 14. Proba periculoasă pe care a făcut-o Iuliana Luciu: "Dacă îmi rup nasul ăsta perfec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x