Cum arăta Iuliana Luciu în copilărie: „Vă mai aduceți aminte de serbările de la grădiniță?”

Iuliana Luciu și-a amintit de serbările de Crăciun din copilărie, așa că a împărtășit cu urmăritorii săi de pe Instagram o fotografie din vremurile acelea.

Cum arăta Iuliana Luciu în copilărie Vedeta a postat o fotografie de la o serbadare de Crăciun

Instagram

Iuliana Luciu a postat pe Instagram o fotografie de pe vremea când recita poezii la serbarea de Crăciun de la grădiniță, pe la începutul anilor `90.

„Amintiri din copilărie!
Va mai aduceți aminte de serbările de la grădiniță?, a scris sora Nicoletei Luciu pe rețelele sociale.

Citește și: Iuliana Luciu, apariție de senzație. Ținuta vedetei a întors toate privirile

„Frumușică de mică”, „Ce amintire plăcută”, Frumoasă ca un îngeraș”, au fost câteva dintre coemntariile pe care vedeta le-a primit la postare cu fotografia din copilărie.

Anii au trecut, iar sora Nicoletei Luciu s-a remarcat în mai multe seriale și emisiuni TV, devenind cunoscută în toată țara.

În prezent, vedeta are 33 de ani și un corp de invidiat.

Iuliana Luciu a participat la Asia Express

Iuliana Lucia a participat în al doilea sezon de Asia Express și a mărturisit că a fost experiența vieții sale.

Citește și: Iuliana Luciu, dezvăluiri bombă înainte de marea finală Asia Express!

„Povestea despre care le voi povesti nepoților (sper că o să ajung și acolo) este una pe care o trăiești o dată în viață. Aventura despre care vreau să vă povestesc este cea trăită la Asia Express. Pentru început ideea era să plec în aventura vieții mele alături de Nicoleta pe un traseu de aproape 5000 de km prin Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda. Din păcate, ne-am retras pe ultima sută de metri cu părere de rău. Am fost tristă și m-am gândit că nu o să mai am ocazia să trăiesc emoțiile show-ului… La un an după, am primit un telefon de la Producție și am fost întrebată dacă vreau să merg în următorul sezon. Eram atât de fericită că am rămas blocată preț de câteva secunde, după care am spus un DA clar și răspicat de parcă eram cerută în căsătorie. De data asta traseul era prin Sri Lanka și India, destinații care nu fuseseră niciodată pe lista mea de călătorie. Emoțiile și adrenalina pe care ți le oferă acest show nu se pot descrie în cuvinte. Te întâlnești cu tot felul de situații cărora trebuie sa le faci față, să ieși din zona ta de confort și să îți depășești condiția. Aș putea povesti pagini întregi cu întâmplările petrecute în doar 2 săptămâni de concurs”, a poevestit Iuliana Luciu, despre experiența sa din sezonul 2 Asia Express.

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri