Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Sonny Medini a apărut bandajat pe șantier: „M-am speriat”

Nea Marin îl are în vizor pe Sonny Medini. Italianul i-a trezit suspiciuni.

colaj sonny medini bandajat, logo poftiți pe la noi, poftiți în dobrogea, adriana trandafir, nea marin, sonny medini Galerie
Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Noile episoade ale sezonului 10 vor fi difuzate în fiecare luni, marți și miercuri, ȋncepând din 20 mai, la Antena 1.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. Ruby i-a fermecat pe colegi cu ținuta sa: „Vai de capul meu!”

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Reacția neaștepatată a lui nea Marin. Adriana Trandafir a încercat să-l apere pe italian

„Ce-ai pățit?” întreabă îngrijorată Adriana Trandafir.

„Nea Marin țipă-țipă-țipă și... cu flexul”, încearcă să povestească Sonny.

„M-am speriat îngrozitor, pentru că eu știu cât de greu este și cât de des se întâmplă în emisiunile astea să te rănești”, spune Adriana Trandafir.

Când îl vede, nea Marin vine să îi ia măsura pentru coșciug.

„În loc să-i fie milă de mine, m-a și bătut”, relatează italianul. „Ce drăguț din partea lui să aibă grijă de mine.”

„Eu l-am crezut”, spune Adriana Trandafir.

„Adriana îi ia partea: <<Nea Marine, nu-l mai bate că e băiat bun!>> (...) Nu vezi că nu face nimic”, spune nea Marin.

„Mă doare și piciorul acum”, spune Sonny.

Însă nea Marin e pregătit cu praștia pentru a-l ”vindeca” pe italian.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. Nea Marin și-a luat revanșa după 12 ani. Ce i-a făcut lui Vârciu

Tot ce trebuie să știi despre sespre sezonul 10 Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!

Începând cu 20 mai, nea Marin revine la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. Ruby vede o găină cu probleme: „Nu pot să văd animale îndurerate”

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le pofteşte alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezon 10, 21 mai 2024. Ploaia le-a blocat pe vedete în câmp: „De aici nu mai ple... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 21 mai 2024. Ruby și-a ieșit din fire când a văzut ce i-a făcut Jado...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam
Hello Chef sezonul 7, 1 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Betty Salam Sambata, 01.06.2024, 15:04
Citește și
x