Antena Căutare

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. Ruby vede o găină cu probleme: „Nu pot să văd animale îndurerate”

Nea Marin face pace cu Liviu Vârciu în această ediție și lucrează cot la cot. Ruby este impresionată de o găină pe care o găsește la fermă.

colaj liviu vârciu tânând o găină și ruby, logo poftiți pe la noi, ruby cu telefonul în mână în fața unei găini Galerie
Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY | Antena 1

Noile episoade ale sezonului 10 vor fi difuzate în fiecare luni, marți și miercuri, ȋncepând din 20 mai, la Antena 1.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin a cedat și a plecat în timpul repetițiilor. Ce l-a deranjat

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. Ce decizie a luat cântăreața la fermă

„Am făcut un spa pentru emu”, spune Liviu Vârciu.

„E mai mare un pic decât piscina ta”, replică nea Marin.

„Nu răspund la amenințări”, zice Liviu.

„Ăștia-s bebeluși”, spune Ruby, intrând în locul în care sunt ținute păsările. „Ce faci găină? Ce faci cocoș?”

„Nea Marin nu știu cum face listele cu vedetele și-a adus-o pe Ruby la fermă!” comentează Liviu. „Ruby s-a uitat că n-avea transport, că dacă avea transport lua toată ferma acasă la ea acolo în apartament!”

Între timp, cântăreaț se interesează de starea unei găini care șchiopăta.

„Ia-o acasă p-aia”, îi spune nea Marin.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Sienna, fiica cea mare a Andreei Antonescu, a venit să-și vadă mama

„Din 70 de găini câte erau acolo (...) eu văd fix găina aia care avea picioarele avarate”, spune Ruby.

„SOS, salvați planeta”, spune Liviu, aducându-i lui Ruby găina în cauză.

„Mi s-a făcut foarte milă de ea. Mă gândesc serios să o iau acasă”, mărturisește Ruby.

Cântăreața contactează un medic veterinar pentru a o ajuta cu găina. Aceasta îi arată printr-un apel video starea păsării.

„Deci n-o mai doare sigur?” o întreabă ea. „Bine, că-ți aduceam o găină.”

„Nu pot să văd un animal îndurerat”, mărturisește tânăra.

„Puteți să-mi dați mie găina aia și v-o plătesc?” întreabă ea.

„Eu aș vrea s-o duc la veterinar să se facă bine și după aia să-i găsim o casă iubitoare. Că la mine câinii mei o fac șnițel”, își prezintă cântăreața planurile.

„O să vin cu găina acasă”, o anunță pe prietena sa, care este medic veterinar.

Între timp, Liviu și nea Mărin se șicanează.

„Hai să fim frați în emisiunea asta. Ai pe cine să bați. Ți-am adus pe japonezul ăla, rupe-l cu bătaia. Italianul la fel”, spune Liviu Vârciu. „Doar să ne iubim.”

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Nea Marin „a luat foc”, după ce Cătălin Cazacu l-a udat

Tot ce trebuie să știi despre sespre sezonul 10 Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea!

Începând cu 20 mai, nea Marin revine la Antena 1 cu episoade noi din sezonul 10 al emisiunii Poftiți pe la noi!, difuzate în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30. Sezonul poate fi urmărit integral în AntenaPLAY.

Alături de nea Marin, în această aventură, vor fi Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Sonny Medini și Rikito Watanabe, care, alături de echipe, vor străbate cele mai frumoase locuri din Dobrogea.

Fascinat de locuri frumoase, autentice și de tradițiile fiecărei zone în parte, nea Marin a mărturisit: „Este prima dată când ajung la Corbu și abia aștept să descopăr zona. Așa cum s-a întâmplat în ultimele ediții, scopul nostru a fost acela de a pune vedetele la treabă și de a organiza spectacole pentru comunitățile în care am ajuns, spectacole care să promoveze și care să aducă bucurie oamenilor din zonele pe care le-am vizitat.”

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea, 30 ianuarie 2024. Mădălina Badea i-a luat locul lui nea Marin! Cum a reacționat

În noile episoade ale sezonului 10, difuzate luni, marţi şi miercuri, de la 20:30, la Antena 1, cele patru vedete pe care nea Marin le pofteşte alături de el în Dobrogea sunt Ruby, Jador, Adriana Trandafir și Patrizia Paglieri.

Cum se vor descurca vedetele şi care vor fi provocările cărora trebuie să le facă față, dar și cum se vor înțelege cu nea Marin, telespectatorii vor putea afla urmărind noile episoade ale emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi în Dobrogea! Sezonul 10, din 20 mai, de la 20:30, la Antena 1 și în AntenaPLAY!

Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. „A venit și băiatul meu!” Liviu Vârciu, apariție surpri... Poftiți pe la noi: Poftiți în Dobrogea! Sezonul 10, 20 mai 2024. Nea Marin și-a luat revanșa după 12 ani. Ce i-a făcut l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog
Hello Chef sezonul 7, 8 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Alex Zlăvog Sambata, 08.06.2024, 15:30
Citește și
x