Antena Căutare

Power Couple România, 12 martie 2024. Gestul Elizei Natanticu care l-a adus pe Dani Oțil la un pas de a opri proba. Ce a făcut

Eliza Natanticu a apelat la un gest care l-a adus pe Dani Oțil la un pas de a opri proba în ediția 17 din Power Couple România, de pe 12 martie 2024. Prezentatorul TV i-a avertizat pe cei doi soți.

Colaj cu Eliza și Cosmin Natanticu alături de Dani Oțil la Power Couple România în ediția de pe 12 martie 2024 Galerie
Eliza Natanticu a apelat la un gest care l-a adus pe Dani Oțil la un pas de a opri proba în ediția 17 din Power Couple România, de pe 12 martie 2024 | Antena 1

Haosul s-a dezlănțuit la proba „Mă înec în dragostea ta” pentru Eliza și Cosmin Natanticu. În ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024, actorul și soția lui au fost puși să treacă printr-o provocarea uluitoare care le-a testat limitele fizice și psihice.

Concurentul a fost nevoit să se scufunde într-un butoi cu apă în timp ce își ținea capul în jos, iar partenera lui a trebuit să își învingă din nou frica de înălțime pentru a duce până la final misiunea dificilă.

Presiunea și limita de timp și-au pus amprenta asupra soților Natanticu, care au încercat să câștige proba prin toate mijloacele posibile.

Citește și: Power Couple România, 4 martie 2024. Eliza Nanaticu, la un pas de o accidentare gravă. Dani Oțil s-a speriat când a văzut-o așa

Când a văzut ce face Eliza Natanticu pentru a ajunge mai rapid la panoul cu foi, Dani Oțil a fost nevoit să apeleze la avertizări. Prezentatorul TV a fost la un pas să oprească provocarea celor doi.

Gestul Elizei Natanticu care l-a făcut pe Dani Oțil să intervină imediat în ediția 17 din Power Couple România de pe 12 martie 2024

Situația tensionată în care se afla soțul ei a făcut-o pe Eliza Natanticu să nu se mai concentreze la probă. Atunci când ajungea la panou, concurenta uita cuvintele pe care trebuie să le pună în locul emoticoanelor.

De asemenea, partenera lui Cosmin Natanticu a încercat să se urce pe schela metalică, lucru interzis în timpul probei. Aceasta trebuie să fie ridicată în dreptul panoului doar de către soțul său care va intra în butoiul cu apă.

„Picioarele, Lizi, te rog! Ultima încercare, haide! Opresc proba”, a intervenit Dani Oțil.

În ciuda efortului său de a câștiga proba din ediția 17 Power Couple România de pe 12 martie 2023, Eliza Natanticu a reușit să descifreze o singură propoziție. Lacrimile au început să își facă loc pe fața ei atunci când prezentatorul TV a anunțat că timpul a expirat.

Citește și: Power Couple România, 28 februarie 2024. Eliza Natanticu a „explodat” de nervi în timpul unei probe. Cum a reacționat soțul ei

Cosmin Natanticu a încercat să își liniștească partenera. Gestul său înduioșător a luat prin surprindere telespectatorii: „Nu plânge, te rog! Sunt pe picioarele mele, e ok, hai nu mai plânge acum că nu e o dramă”.

„Îmi pare rău că ai suferit! Mi-e milă de tine”, i-a spus Eliza Natanticu în timp ce plângea.

Un lucru este cert, cei doi au făcut tot ce au putut pentru a trece de prima provocare din ultima etapă a competiției. Proba s-a dovedit a fi extrem de dificilă atât pentru ei cât și pentru celelalte echipe.

Eliza Natanticu a susținut că emoțiile și-au spus cuvântul în cazul ei. Aceasta s-a simțit copleșită de tot ce se întâmplă în jurul ei, motiv pentru care i-a fost greu să se concentreze asupra sarcinilor pe care le avea de îndeplinit.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 12 martie 2024. Gestul lui Emi care a creat mari tensiuni după probă. Cum a reacționat soția lui, ... Power Couple România, 12 martie 2024. Cine a câștigat șansa la semifinală. Ce cuplu pleacă acasă în etapa finală a compe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x