Antena Căutare

Power Couple România, 28 februarie 2024. Eliza Natanticu a „explodat” de nervi în timpul unei probe. Cum a reacționat soțul ei

Eliza Natanticu a „explodat” de nervi în timpul unei probe din ediția 12 Power Couple România, de pe 28 februarie 2024. Soția lui Cosmin Natanticu nu s-a mai putut abține și a început să arunce injurii.

Colaj cu Eliza Natanticu și cu soțul ei, Cosmin Natanticu, în timp ce escaldau un zid la Power Couple România Galerie
Eliza Natanticu a „explodat” de nervi în timpul unei probe din ediția 12 Power Couple România, de pe 28 februarie 2024 | Antena 1

Proba „Noroc, iubito!” din ediția 12 Power Couple România de pe 28 februarie 2024 a făcut-o pe Eliza Natanticu să își iasă din minți. Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că soției lui Cosmin Natanticu îi este frică de înălțimi.

În urmă cu câteva zile, concurenta renunța la o provocare care se desfășura la înălțime. Așadar, noua misiunea pe care o au de îndeplinit concurenții a fost o adevărată surpriză neplăcută pentru Eliza Natanticu.

„Știu că sunt puternică, deși am anumite frici. Trec peste ele și am lucrat foarte mult cu mine înainte de proba asta. Așa că sper să o fac!”, a mărturisit soția lui Cosmin Natanticu, vizibil încrezătoare în forțele sale.

Citește și: Power Couple România, 26 februarie 2024. Drama prin care a trecut Eliza Natanticu. Ce a povestit despre momentul greu din viața ei

„E clar că nu este prea ușor, dar nici imposibil!”, a încurajat-o partenerul său.

Panica a început să își facă apariția în timpul probei. Pentru că nu se afla într-o poziție confortabilă, Eliza Natanticu a început să devină agitată. Mai mult, aceasta a aruncat cu injurii, iar soțul ei a reacționat imediat.

Ce a făcut Cosmin Natanticu atunci când Eliza Natanticu a intrat în panică la proba cuplurilor din ediția 12 Power Couple România de pe 28 februarie 2024

Tensiunea dintre Eliza și Cosmin Natanticu au fost inevitabile în ediția 12 din Power Couple România, de pe 28 februarie 2024. Concurenta a „explodat” de nervi și a avut o reacție necontrolată atunci când încerca să urce pe zid cu ajutorul unor bare de fier.

„Eu n-am o problemă cu înălțimea. Trebuia să comunic cu Lizi pe ce bară stăm amândoi și pe care trebuie să o urc. Adică trebuie o sincronizare fără să ne vedem, iar ea deja începuse să se panicheze! A început să țipe la mine”, a explicat concurentul.

Între cei doi s-au dat replici grele. Eliza Natanticu a răbufnit după ce i-a explicat soțului ei că nu se poate urca pe o bară cu picioarele pentru că este prea scurtă, iar el nu a înțeles acest detaliu.

„Dacă țipi, să știi că nu rezolvăm nimic! Calmează-te, ascultă-mă și ai încredere în mine! (...) Nu țipa că mă enervez tare dacă faci asta! Nu mă ajuți!”, i-a spus Cosmin Natanticu.

Citește și: Power Couple România, 20 februarie 2024. Cosmin Natanticu, reacție de neașteptat atunci când a aflat ce sumă a investit Lizi

„Comunicarea în cuplul nostru merge ok atâta timp cât nu există presiune, nu e contracronometru și nu e stres. Noi ne trezim foarte bine când nu ne întâlnim”, a mai adăugat el în glumă.

În cele din urmă, Eliza Natanticu și-a dat seama că se află într-o situație în care trebuie să își asculte partenerul pentru a trece cu brio peste proba „Noroc, iubito!”. Aceasta s-a calmat și a luat în calcul indicațiile lui Cosmin Natanticu.

„În mintea mea era nimic. Eu fac doar ce mi se spune!”, a zis concurenta cu zâmbetul pe buze.

Emisiunea Power Couple România poate fi vizionată în fiecare zi de luni, marți și miercuri de la 20:30 pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Power Couple România, 28 februarie 2024. Ce au fost puse să facă vedetele în schimbul a 2000 de Euro. Proba la care nu s... Power Couple România, 28 februarie 2024. Lucrurile au degenerat pentru Daiana Anghel la proba „Noroc, iubito!”. Ce s-a î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x